ochronka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pomornik, 13 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomornik

Pomornik Okazjonalny autor

mam pytanko :
    czy była jakaś cicha aktualizacja usuwająca ochronkę do 5 levelu ?
    bo ostatnio,po denku nadal jestem topiony a nie powinienem być.

2. roca43

roca43 Forumowy żółtodziób

Ja również miałem ochronke na 14dni i nagle ktoś zaczął do mnie strzelać i to zniknęło :eek: Czy to normalne ?

*PITER2979* lubi to.
  3. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Tak ochrona dla początkujących uległa zmianie teraz jest do 4 lvl i max na 14 dni.

Jeśli dobrze pamiętam taka ochrona jest tylko przez godzinę - kończy się kiedy zaczniesz strzelać do NPC (ew.gracza) lub do potworka, a także po zrobieniu abordażu.

Więcej info w oficjalnym komunikacie - tu.

Ostatnie edytowanie: 13 września 2017
  4. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

to kolejna bledna aktualka bp oni licza na realna kase zamiast zrobic ograniczenia ze masz 20lvl mozesz topic maks 14-15pirata ale oni maja to gdzies bo widza ze jest sporo graczy ktorzy placa za gre w grach innych firm podobnych system ogramiczenia lvl sie sprawdza ale jak widac bp od x lat upiera sie na swoim daja co chwile nowosci za plny i maja gdzies tych co chca pograc dla zabawy

5. Agresja

Agresja Ekspert forum

To akurat im się udało i podniosło (lub się podniosą) levele dla milionów statków na morzu. :p

6. szamankasc

szamankasc Moguł forum

i bardzo dobrze, po co ta ochronka:) teraz przynajmniej statki wyjdą powyżej 5lvl a nie będą się upierać, że tu jest fajnie

7. żółtajakkaczószka

żółtajakkaczószka Forumowy żółtodziób

nigdzie nie wyjda po 1x bedziemy hasac i bedzie tesz fajnie

8. brakczwartejklepki

brakczwartejklepki Forumowy żółtodziób

i dobrze ze nie ma ochronki pkt leca :D

9. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

"Genialny" pomysł, tylko czemu zawsze uderzają one w najsłabszych graczy lub w tych uczciwych???

10. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Odpowiedź została udzielona. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.