Odliczanie logout od 30 do 0

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 20 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam proszę to zgłosić to co teraz napisze więc ostatnio na mapie morza
    ukazuje mi się log out od 30 do zera i w tym momencie nie mogę płynąć
    tylko samo automatycznie się wylogowuje ja mam premium i jest zapłacone
    i powinno mnie wylogowywać od 10 do 0 ten log out po paru minutach znika i się nie pojawia jak wracam z powrotem na mapę morza dzieje się to rzadko ale zaczyna się tak dziać POZDRAWIAM.

Przepraszam chciałem jeszcze dodać ze byłem na pergaminie i na pergaminie tez tak się dzieje wylogowało mnie z pergaminu od 30 do 0 teraz wróciłem i pojawiłem się z powrotem na pergamin trochę to dziwne ale proszę to zgłosić dziękuję.

Ale znów kiedy w tym momencie tu pisałem wylogowało mnie z mapy pergaminu i jak chciałem wrucic to pokazało congestjon error 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 i odnowa

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2014
  2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Mam to samo, jak sie na czciw czoraj pytalem to ponoc jest to zgloszone :p

3. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Zostało to zgłoszone, trzeba czekać na naprawę, odśwież mapkę kilka razy za pomocą F5 może w twoim przypadku uda się zażegnać ten problem ...

4. DARKPIRATE-PL

DARKPIRATE-PL Czeladnik forum

Mam tak samo od poczatku eventu, ktory odpuscilem bo szkoda nerwow.
    Czekac na naprawe? Juz prawie koniec eventu i nadal to samo, cale to BP jest smiechu warte.

5. ╝♣☻Kaen☻♣╝

╝♣☻Kaen☻♣╝ Czeladnik forum

Ja mam tak że nie mogę zalogować się na mapę morza pokazuje congestjon error 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 robie f5 i nic i tak od 20 min masakra :(
    Niestety pomimo upływu czasu nadal nie mogę się zalogować choć było już 45% to i tak zaczyna od nowa :(

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2014
  6. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

I jak tam, działa już wszystko w miarę poprawnie ?

7. Już nie wylogowuje, pozostałe błędy z mapą też zostały w miarę "ogarnięte". No może czasami się zdarzyć "serwer gry niedostepny", ale już i tak o wiele lepiej niż wcześniej. :p

8. ostatnimohikanin

ostatnimohikanin Okazjonalny autor

Dalej wylogowuje...

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Jak dla mnie to sie nic niezmienilo. Zanim sie sprobuje zalogowac na morze to prowadze burze mozgow czy warto sie stresowac, a przewaznie to i tak wygrywa stwierdzenie, ze NIEWARTO. Lepiej sobie pogadac na ts czy na forum. Mam tylko nadzieje, ze te bledy nie przeniosa sie na forum jak zaraza :p

10. Problem chyba już nie jest spotykany. ;)

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Niby tak, ale zmutowal :p

12. Co zrobił?:)

13. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zmutowal, czyli ewoluowal w inny blad, hehe :p

14. Ktoś jeszcze spotyka wyżej opisany błąd?

15. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Ten już nie. Brak aktywności w temacie - zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.