Odpowiedz na list.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kope, 1 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kope

kope Forumowy żółtodziób

Witam mam pytanie, ile trzeba czekać na odpowiedz na napisany list do firmy w sprawie odwolania? Słyszałem że odpowiedz przychodzi na meila.

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Różnie to bywa, osobiście po napisaniu do suportu odpowiedz mam jeszcze w ten sam dzień w który wysłałem, ile już czekasz na odpowiedz?

3. kope

kope Forumowy żółtodziób

Tak napisanie ticketa. Ale mi chodzi o odwołanie od blokady konta. W tikecie dostałem odowiedz że mam pisać odwołanie do siedziy firmy wiec napisałem ale ile trzeba czekać na odpowiedz?

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Na to pytanie nikt z ekipy dokladnie Ci nie odpowie. Nie ma określonego czasu odpowiedzi na list. Odpowiedź otrzymasz gdy Com oraz Icom zweryfikuja blokadę konta, pozytywnej odpowiedzi na permanentny się nie spodziewaj.

SMOD_Mróz lubi to.
  5. pucek782

pucek782 Młodszy ekspert

Trzeba było grać uczciwie a nie kombinować:)

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

no no widac konto nie liche bylo skoro list wyslales jak dlamnie szacuneczek za trud:)

kope lubi to.
  7. **arecky**

**arecky** Czeladnik forum

Szybciej jest wtedy gdy sam sobie odpowiesz :)

kope lubi to.
  8. Brak dalszych wypowiedzi. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.