Ogień Elma

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 19 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Witam, w jaki sposób działa Ogień Elma?
    W FAQ jest napisane: Ten przedmiot zmniejsza o -33 % prędkości wroga, +10% przeładunek armat, -10% obrażenia zadawane armatami. Podczas załadunku nie możesz atakować kolejnym Ogniem Elma.

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Wystarczy zaznaczyć przeciwnika (bota lub gracza), podpłynąć dostatecznie blisko by móc użyć ten przedmiot, po czym będą działały efekty które masz napisane w FAQ do tego przedmiotu.

3. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Wydaje mi się, że także prócz wymienionych większa jest salwa w przeciwnika, w którego się strzeli z Ognia Elma, więc chyba unik zmniejsza, mógłby ktoś z ekipy to sprawdzić?

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

To co masz podane w FAQ na temat ognia elma, jest oficjalną wiadomością, a osobiście pływając i go używając nie zaobserwowałem jakiejś znacząco większej salwy.

5. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Nie ma ogromnej różnicy, ale proszę to zgłosić do testowania.

6. michbo15

michbo15 Hrabia forum

To tak, przetestowałem Ogień Elma, według FAQ

"Ten przedmiot zmniejsza o -33 % prędkości wroga, +10% przeładunek armat, -10% obrażenia zadawane armatami. Podczas załadunku nie możesz atakować kolejnym Ogniem Elma."

Jak wrzuciłem Ogień Elma na NPC to nie zmniejszało jego salwy we mnie :) tylko moją salwe zwiększało do tego NPC :p więc -10% unikanie szkód powinno być chyba :)

zlotnik2 lubi to.
  7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

To też zależy do jakiego NPC biłeś, na wyższych mapkach NPC mają większą wartość uniku. Z graczem też to inaczej będzie wychodzić. Dochodzą do tego krytyki oraz inne... Kamienie też robią swoje...
    Gdyby było coś zmienione w Ognie Elma, zostalibyście o tym poinformowani, ale nie ma nic takiego.

8. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Behemoth nie ma żadnego uniku :p normalna salwa :D a on we mnie bije np 1970 rzucam ogień elma i salwa nie spada jak powinna

9. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Coś jeszcze w tej kwestii ?

10. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

No tak, oficjalne FAQ jest nie zgodne z rzeczywistością, można by zgłosić do testowania ten przedmiot lub poprosić wyżej o aktualne FAQ.

11. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zwróć uwagę, że podane wartości na forum odnoszą się do podstawowych konfiguracji, bez żadnych wzmocnień, kamieni, itd. Dodatkowo, boty niektóre, cechują się również swoimi wartościami (większa obrona, większy atak), podobnie rzecz się ma do map szturmowych. Dlatego też, nie da się sprawdzić tego o czym piszesz i opisać.

12. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

to przetestuj,ja osobiście sprawdziłem na wszystkim i jest dobrze

13. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Brak dalszej aktywności w tym temacie, niejasności myślę, że zostały wyjaśnione. Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.