Sugestie Ograniczenie liczby wysp do max znizki

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

Witam
    Proponuje ograniczyc liczbe wysp dla 1 bractwa. Skoro jak wiadomo maxymalna znizka wynosi 10% proponuje aby 1 bractwo moglo miec max 10 wysp i nie mogly atakowac nastepnych.
    W ten sposob wiecej bractw mialoby szanse do znizki i dalszy rozwoj. Moze powstalaby w ten sposob wieksza liczba aliansow? gra stala by sie bardziej atrakcyjna? co o tym myslicie ? czy tez boicie sie utraty wysp ?
    pozdrawiam

Shokaku lubi to.
  2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Na pl1 jest cbs ze znizka dla wszystkich reszta bractw ma swoje ktore zdobedzie ale nikt nie ma 10 bo to jest praktycznie nie do utrzymania po mojemu lepiej zrobic tak zeby 1 wyspa dawala powiedzmy 5 % czy tam 2,5 zeby szybciej mozna bylo zrobic ful znizke i zeby wieksza liczba bractw miala te 10% i nie bylo by bawienia sie z przejsciami dla wielu osob

3. Errew

Errew Hrabia forum

to zobacz jak wyglada sytuacja na pl2... i juz od dawna sie nic nie zmienia bo tam trzeba ,,kupic,, wyspe mimo ze jest wlasnoscia bp w innym przypadku nikt nie pozwoli ci jej przejac xD

4. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

Jak będzie ze 100 map to tak ;) ale teraz to po co?
    Nie znam bractwa co miało 11 wysp, nawet jak kiedyś bywało gdy było MHH i jednym bractwem się biło to nie było takiej sytuacji

1920®WMF lubi to.
  5. Cezary.1992

Moze na chacie spotkasz ba i namowisz zeby jakis wypadzik z ekipa zrobili na wyspy zeby wieze powybijali i cale mapy adt do przykladu w cadocach

6. Errew

Errew Hrabia forum

ma chacie jak sie odezwe to czasem mnie powybijaja za takie pomysly:) hehe

7. Cezary.1992

Szepnij ewentualnie zrob pokoj ale to tez niewiadomo jaki cm moze podsluchiwac z jakiego aliansu i bys mial przerabane co prawda to prawda

8. Errew

Errew Hrabia forum

na taki temat nic mi niemow... ostatnio tak mi 1 cm podpadl... czytal moje szepty z kumplem i kodry itd podawal na ts... ale juz mi sie nie chcialo skargi wnosic... bo w supp tak samo jest pozniej mnie ganiaja jak na jakiegos doniesiesz...

9. »MUSTANG«®™®

»MUSTANG«®™® Czeladnik forum

hahah jak nie masz co juz wymyslac idz spac hah zakałdam 2 bractwo i mam drugie 10 wysp

10. Errew

Errew Hrabia forum

no tak ale utrzymac 2 bractwa a jedno to inna sprawa :) by musialo wiecej osob grac bo w ten sposob beda co chwile przebijane przez innych... a wez nabij perel na 2 bractwa a na jedno ? jak nieweile osob na serwie gra tylko multikonta ???

11. andrew25pl1

andrew25pl1 Okazjonalny autor

Poczekajcie trochę i będzie znowu przesyt po prostu trzeba przeczekać boty i multi

12. Errew

Errew Hrabia forum

a podoba sie tobie moj pomysl na rozwiazanie problemu? wkoncu jest to jakies wyjscie aby niebyc zbyt zachlannym:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.