Omyłkowe kupno statku na targu utrata armat i pokładow

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika muminq2, 30 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

witamwylicytowalem dzis omylkowo statek na bazarze tez tanszy po kupnie stracilem designy wiec i czesc pokladow i armat powiedziano mi abym wylicytowal tego drozczego tak tez zrobilem.designy sa a pokladow i armat nie zrostalo tylko to co mialem w skladownicy.i co teraz czyzby koniec przygody z seafightem.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Blad ten juz mialo wiele osob, jak ponowne zalogowanie nie pomoze to po restarcie odzyskasz, ale jezeli Ci nie wroca stracone rzeczy pozostaje tylko support :p

3. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Tak jak kolega wyżej napisał oddadzą po restarcie lub pisz do supportu(Ja osobiście pisałem i oddano mi co do sztuki bez restartu po 15minutach od zgłoszenia :) )
    Pozdrawiam :D

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No wlasnie, nie odpisales czy Ci zwrocili wiec cieszy mnie Twoja wiadomosc :p

5. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Dostałem zwrot mojego asortymentu :D a nawet przeprosiny z ich strony :) Wiesz szkoda by było stracić pokładzik jeszcze gorący z tego samego dnia :(

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Dokladnie, ale widac, ze teraz to musimy byc przygotowani na wszystko :p

7. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Dokładnie "na wszystko" ale starają się przynajmniej dając jakieś darmowe kodziki :)

8. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

no mam taka nadzieje ze odzyskam co moje

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To staranie to tylko na zamydlenie oczu, przeciez pare giftow nie zwroci graczom strat zwiazanych z premka, rabatem czy podwajaczem. Fakt cos daja, ale w porownaniu ze stratami to smieszne jest i nawet nie wspominam o stracie giftow na ktore nie posiadamy dowodu wplaty, wtedy sie z nimi zegnamy i co wtedy?

10. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Ja zaś posiadam wszystkie dowody wpłaty i się nie przejmuje ;)

11. Chempion

Chempion Okazjonalny autor

Miałem problem z majtkiem klasy V chyba jako jeden z pierwszych osób, i po co potwierdzenia wpłat? Jak tajemniczo znikał majtek to był o tym wpis i właśnie na podstawie tego mi go zwrócono.; )

12. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

jest nadzieja suuport sie odezwal

13. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

O widzisz to masz dobra sytuacje bo znam osoby co musialy udowodnic posiadanie majtka dowodem wplaty :p

14. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

ja nie mam problemu z majtkieem tylko znikneły mi wszystkie armaty i pokłady ale widze ze suport ze mna tez bedzie sledztwo przeprowadzał

odzyskałem wszystko łacznie z pokładem mojo

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 marca 2014
  15. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

no to super :) support nie gryzie.
    kolegom wypowiadającym się w temacie dziękuję za pomoc:)

prosiłbym nie pisać postu pod postem. Za pomocą opcji edycji można dopisać dalszą treść postu

16. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

muminq2 masz jeszcze jakieś pytania?

17. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

nie dziekuje mozna zamykac

18. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.