Open Beta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 5 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

a no takki malutki bledzik xD hehe :p

2. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

ciekawe jak oni to robia... moze na zwyklych serwach to dzial a:d

3. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Raczej w to wątpię ponieważ może zdążą wyeliminować ten błąd.

4. kemoT

kemoT Książę forum

Jak oni wprowadzą na nasze serwery aktualizację pokładów to jakie sloty dostaniemy na początek? Obecnie mam 10 pokładów elitarnych z czego 4 są uszlachetnione na 4 poziomie co daje mi 112 armat i 52 belki więcej. Na jakiej zasadzie BP zdecyduje czy miejsce na pokładach zajmują mi belki czy armaty? W przypadku ulepszonych pokładów nie ma problemu bo pozwalają załadować 13 armat I 13 belek, natomiast nieulepszone pozwalają załadować 10 armat LUB 10 belek. Pytam się, ponieważ zauważyłem, że sloty na belki są dużo droższe od tych dla armat.

5. Errew

Errew Hrabia forum

odpowiednio przelicza i sam sobie zaladuszesz co tam tylko chcesz :)

6. kemoT

kemoT Książę forum

Mi rozchodzi się właśnie o pokłady nieuszlachetnione na których mogę mieć armaty LUB belki, a w nowej aktualizacji sloty na belki są dużo droższe niż te na armaty. Chyb, że BP wychodzi z założenia, że na nieuszlachetnionych pokładach większość graczy (jak nie wszyscy) ma armaty, a nie belki.

7. kemoT

kemoT Książę forum

Oj nie mogę jakoś znaleźć tego ogłoszenia, A co do ceny to wyniosłem ją z bety. Jak chcesz możesz sam sprawdzić.

8. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

tak tylko co z pokładami z kości słoniowej itd ?

9. Nuna100009

Nuna100009 Forumowy żółtodziób

Jeśli chodzi o bractwo na becie to zapraszam na ts tc.bozdoganbilisim.com:1461 :)

10. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Proszę, tu masz odpowiedź z ogłoszenia dotyczącego planowanych zmian:
    "Nie martwcie się o Wasze pokłady mojo, pokłady hebanowe lub te z kości słoniowej – one nie znikną, lecz tak samo jak w przypadku Przychylności Królowej lub Królewskiej Łaski zostaną zamienione na abonament (przy czym pokład hebanowy, jako przedmiot stały, zostanie zamieniony na abonament czasowo nieograniczony)"

11. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

CM przekaz wyzej zeby dali mozliwosc zmiany armat na pergu bo nie idzie zmienic

12. ...pirat13...

...pirat13... Koneser forum

jaki kasztel jest do szybszej repki voodo?

13. Errew

Errew Hrabia forum

Nie
    Niema takiego trzeba kupic lepszegpo sxamana lub wyciagnac z skrzynki

14. -_Misiek_-

-_Misiek_- Czeladnik forum

Po otrzymaniu pokładu voodoo z kociołka i założeniu dodatkowych 10 armat nie mogę założyć belek ani galionu

15. bartek12341

Dlaczego nie moge sie na bete zalogować?

16. Nuna100009

Nuna100009 Forumowy żółtodziób

Wie ktoś kiedy będzie czarny rynek czy coś ponieważ kulek już nie mam :)

17. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

ej umiecie sie zalogowac na bete czy macie bialy ekran?

18. bartek12341

Na chromie sie logujesz ci biała strona wyskakuje potem wstecz a jak nie zadziała to nowa karta wpisujesz open-beta.seafight.pl i możesz grać

19. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

dziala na kazdej (chyba)
    logujesz sie na bete i wyskuje biala strona zamykasz zakladke i wchodzisz od nowa na adres bety i samo Ci sie loguje

20. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

mi albo wyskakuje okienko z wyborem serwera albo zaloguje sie i przelacza znowu na okno logowania

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.