Open Beta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 5 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lasik11

lasik11 Zaawansowany

zgadzam się ;-)
    jak testować to wszystkie możliwości bety (SF), nawet alianse, wojny, abordy, przebijanie wysp... nowe możliwości talentów , kaszteli...

Berto,
    na PL1 i PL2 przez te lata też bywało różnie z solidarnością - jedynym rozwiązaniem do dowodzenia i kierowania aliansem PL jest wyznaczenie osób, które się sprawdziły w grze i nie dają się ponieść emocjom ;-))
    ... a już sama rotacja (migracja) graczy wewnątrz bractw i aliansów to rzecz naturalna i nie powinno się także z tego tytułu robić wielkich sensacji.

pozdrawiam

lasik1.PL

-_Misiek_-, berto oraz ₣ÄžÄ. lubią to.
  2. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Wiec Jak już się tak wypowiadacie o graczach z PL to spoko :) .. Myślę że jeśli stworzymy Alians dla PL to rozniesiemy tych turasów :) PL- oraz P&R to 2 Najsilniejsze bractwa z Polski .. Wiec poraa i podpisac pakt :D (Będzie ciężko z PL- ) xd .. Będzie nam łatwiej testować serv gdyż.naprawde ciężko się wychodzi z denka na becie :D Oczywiście tylko nowi gracze ale ciężko ;d Myślę lasik ze to będzie dobry pomysł :)

₣ÄžÄ PL-

berto, _dzidek*_ oraz lasik11 lubią to.
  3. KIELBASAswojska

KIELBASAswojska Forumowy żółtodziób

Wie moze ktos kiedy bedzie otwarta beta chociaż na week. by dali ;/

4. )tajfun(

)tajfun( Okazjonalny autor

własnie czekałem zeby grac beta :D aa nienawidze ten sf pl1 mi sie nie oplacaaa :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 marca 2016
  5. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Ja się mogę zgodzić na to porozumienie chociaż by ze względu że nie lubię turasów. Ale nie chcę żeby znowu się to rozpadło jak to było wcześniej. I skoro mam taką niepewną odpowiedź to jestem za tym żeby stworzyć ten alians.
    Pozdrawiam
    Fresh PL- (jeden z najsilniejszych graczy z PL-):D

₣ÄžÄ., berto oraz lasik11 lubią to.
  6. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Najsilniejszych :D? hahahahaha ok ok ok niech będzie Fresh ;p .. Przy otwarciu bety Myślę ze uda się stworzyć Alians z Polakami ;P .. Czekamy do Otwarcia Serva xd Pozdrawiam Kajak PL- ₣ÄžÄ <3

bartek12341 lubi to.
  7. bartek12341

Ale wiesz że najsilniejsi z PL- to jesteś tylko Ty i ja :p. Jak otworzą ten serw to przetopimy turków :p(laserami :D)
    Pozdrawiam,
    Fresh PL- :p

₣ÄžÄ. lubi to.
  8. -_Misiek_-

-_Misiek_- Czeladnik forum

Może i coś z tego wyjdzie, nie raz zdarzało się że turasy dostawali baty przez przypadek podczas gdy mieliśmy wojenki :D

₣ÄžÄ. lubi to.
  9. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Misio, nie wszystko stracone :D Wystarczy sie dogadac :) Zobaczymy co to wyjdzie xd

Do zobaczeniaa za kilkanascie godzin Mordeczki na becie xd
    ₣ÄžÄ PL-

10. bartek12341

Hmm faźa wiesz coś o czym ja nie wiem??? :p
    Ale faktycznie coś robią a becie :)
    A co do tego naszego aliansu to musimy troche przy tym posiedzieć na obradach :D, chociaż myślę że sie wreszcie dogadamy z P&R, bo szkoda przepuścić taką okazję sojuszu :p
    A na ts może jutro wejde jak mi się będzie chciało, to pogadamy, noł lajfie jeden :p

Pozdro,
    *●ƒяєѕн●* PL- (najbardziej wyfullowany kajak)

₣ÄžÄ. lubi to.
  11. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

*●ƒяєѕн●* PL- (najbardziej wyfullowany kajak)

To najlepsze hahahah xd

PL- Zaprasza na TS3: 149.202.65.197:11421

PL- ₣ÄžÄ

bartek12341 lubi to.
  12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Kochani Piraci nie mam nic przeciwko bractwom i aliansom na serwerze testowym, ale serdecznie zapraszam do działu. Mimo wszystko ten temat służy przede wszystkim zgłaszaniu błędów na serwerze, ktoś te zgłoszenia musi jeszcze "odsiać" z wszystkich pobocznych tematów rozmów, może ułatwicie tej osobie pracę i przeniesiecie takie rozmowy własnie w dział bractw :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2016
    SMOD_Mróz lubi to.
  13. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

A będzie jakiś nowy link do bety?? Pytam ponieważ stary dla mnie nie działa :(

14. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Raczej nie będzie nowego linku, po prostu serwer testowy jest aktualnie wyłączony.

15. bartek12341

hmm coś dziwne bo jest teraz maintence. Muszą coś kombinować bo wczoraj była włączona na 30 min a potem ten błąd 505

₣ÄžÄ. lubi to.
  16. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Server beta może i jest testówka , może i nie jest żywym serwem :) Ale Połowa Naszej licznej Ekipy z PL- grała na PL1 i chwali Sb to ze w końcu miło spędzają czas na grze :) . Nie martwimy się o to by mieć kulki i robic wszystko z pustaka :D .. Myślę ze gdyby serwer testowy został żywym serwem to Big Point zbił by więcej kasy niż na normalnym serwie teraz xd :D .. Obecnie na TS PL- gdy beta działa jest od 30 do 50 graczy na samym TS PL- !! a nie liczę jeszcze P&R xd .. Myślę ze gracze którzy grają na Becie bardziej wola ten serwer niż żywy :D <33

I Love Test OpenBeta <3

Pozdrawiam
    ₣ÄžÄ PL-

bartek12341 i lasik11 lubią to.
  17. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

otusz to beta powinna być włączona 24g i przez 31 dni:))) beta to jak stary sf a nie ten syf co teraz jest na pl1:)))

₣ÄžÄ. lubi to.
  18. Duszek

Duszek Aktywny autor

na każdym serwerze człowiek mógłby się tak bawić :p jeśli co event dostawałby po pare mln pereł, kryształów etc. dlatego ten serwer jest odmienny od innych tylko przez to :p a grają tam ci którzy idą na łatwiznę :p bo nie zdobędą, tyle na normalnym :D

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2016
    BlackPearl§ lubi to.
  19. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Grałem na PL1 kilkanascie lat Wiec cos o tym wiem :)

20. Duszek

Duszek Aktywny autor

lol Kilkanaście lat powiadasz :D

BA_margarites lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.