Open Beta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 5 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

widać że nie masz pojęcia o becie i pewnie grasz z rok :) stary pl1 to kiedyś był serwer wojny między aliansami na jednej mapie 300 lub czasem więcej kont i wszyscy mieli równe szane a nie to co teraz jest kto ma więcej kasy i ciśnie w ten syf to czuje sie taki jeden z drugim panem sf hahahha ale daje głowe jakby bp wyrównało szanse i wyrównało salwy itd to nie wiem czy byś z 1x wypływał :) no chyba z całym aliansem:) też jestem już na pl1 kilkanaście latek i pamiętam sf jak salwy były po 8500:) z elitarek a teraz szkoda czasu a dla twej wiedzy nie kasa czyni cie graczem tylko umiejętności i tyle mam co do ciebie :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  2. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

kilkanaście? to nieźle :p , salwy było po 5700 jakby co

3. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Nie wiem w co graliście ale chyba nie w seafight, bo średnia salwa z amunicji elitarnej z full armatami i statkiem elitarnym wynosiła ok 7500, mniejsza salwa to tylko z niekompletnymi armatami a większa nie spotkałem się z większą salwą, owszem później jak wprowadzili proch salwa się zmieniła na większą, a później już wiadomo skoki salwy aż do dzisiejszych czasów, druga sprawa to nie wiem jak to zrobiliście i graliście kilkanaście lat w grę która w marcu 2016 roku ma 10 urodziny więc gdzie te kilkanaście lat, ja osobiście pierwsze konto założyłem w 2006 roku chyba w lipcu niestety ale nie spodobała mi się gra więc dałem sobie spokój, drugie moje podejście to 2008 rok wtedy połknąłem bakcyla i tak gram do dzisiejszego dnia na pl1.
    A teraz do moich przedmówców jeśli graliście jak to określacie kilkanaście lat to odpowiedzcie na proste 2 pytania które powinien znać każdy gracz który swoje przygody zaczynał w latach 2006-2008:
    pytanie 1- który z graczy (był to Polak) zdobył unikatowy design statku którą można było zdobyć na seafight w roku 2006-2007 proszę o podanie nazwy gracza i nazwę designu
    pytanie 2 - po wprowadzeniu jako nowości czarnego prochu w grze seafight o ile % zwiększał czarny proch salwę, proszę podać pierwszą wartość w % później zostało to zmienione aż do wartości dzisiejszej
    Pozdrawiam

₣ÄžÄ. lubi to.
  4. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

odp 1 : pewnie dampiera na globalu , drewniak? właśnie zapomniałem dodać bractwo P&R ... oj dawno chyba mam jeszcze konto na globalu :)
    odp 2 : wybacz nie pamiętam tak dawno to było jako pierwsza wersja proch był stale włączony :)

Ostatnie edytowanie: 16 marca 2016
    Duszek lubi to.
  5. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

gram od 2009 od stycznia jakos sie tym nie chwale hahah

6. Duszek

Duszek Aktywny autor

[QUOTE="-Pirat_Jarek-[B9T]
    pytanie 1- który z graczy (był to Polak) zdobył unikatowy design statku którą można było zdobyć na seafight w roku 2006-2007 proszę o podanie nazwy gracza i nazwę designu
    pytanie 2 - po wprowadzeniu jako nowości czarnego prochu w grze seafight o ile % zwiększał czarny proch salwę, proszę podać pierwszą wartość w % później zostało to zmienione aż do wartości dzisiejszej
    Pozdrawiam[/QUOTE]
    1 Tak jak przedmówca GLobal 1 Dampier :D P&R :D Drewniak
    2. Jak dodali to jedni lalali po 6 k a inni x2 wiecej z prochem :D 12 k i wiecej 13/14 zależy od statku jak mu wyszedł cios :p no później coś zmieniali po połowe zwiększało, później 20% aż doszło do tych marnych 10 %

PS. Ja mam takie pytanie dodatkowe jak wprowadzili pierwsze mhhx3 to ile czekało się na smsa potwierdzającego że kupiło się perły :D

7. -Orange_Baca®™®

-Orange_Baca®™® Forumowy żółtodziób

ja do dzisiaj czekam na potwierdzenie ziomuś,oszukali mnie :)

8. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

ile sie
    koleś ale dałeś z całej rury no szacunek ja gram długo naprawdę ale ty mnie przebijasz tylko odpowiedz mi na pytanie ile polski serwer ma lat

9. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Polski serwer przecież ma 8 lat :v

10. ₣ÄžÄ.

₣ÄžÄ. Czeladnik forum

Kilka lat miałem napisać :D od czasu pierwszych urodzin SF ;p błąd w pisowni ;p

Wyłapanie 1 błędu zaważyło na wypowiedzi :) Pozderki

11. .BlackSabbath.

nie przezywajmy,dampier z globala poszedł na pl jak i duza częśc polaków bo wiadomo start serwera to i inaczej się gra,ja zostałem na globalu do dzis,proch zwiększał salwę o 50% początkowo i stopniowo zmniejszali,salwa z elitara z 50ek i 55ek była 5700 - 6150

Pirat od:
    2007-02-20

no i faje info jest przy logowaniu ,zobaczymy co to za prezent bedzie za tak długi staż

12. -Pirat_Jarek-[B9T]

ad 1 design to dokładnie Drewniak a gracz który go zdobył miał nick Staruszka
    ad 2 dokładnie 50% i w dół

A co do salwy to średnia ok 7500

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 marca 2016
  13. jankos

jankos Aktywny autor

Sory ale salwy z fulla (105) armat wynosiły 5800-6000 max

.BlackSabbath. lubi to.
  14. -Pirat_Jarek-[B9T]

Nie przepraszaj nie wiem czemu uparcie piszecie o salwie zaniżając ją ja grałem od początku z full armatami i dobrze pamiętam ile wynosiła salwa z elitarki, oczywiście nie średnia tylko max salwa 7500, ale to szczegół i jeśli nadal nie wierzycie zapraszam na youtube tam na pewno znajdziecie filmy z tamtych lat
    tu macie jeden z filmów

_dzidek*_ lubi to.
  15. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Ale numer, nawet jest moja tratwa na tym filmiku :D

16. -Pirat_Jarek-[B9T]

a tu następny filmik który znalazłem i nawet gdzieś tam się przewija mój stateczek

_dzidek*_ lubi to.
  17. req

req Okazjonalny autor

Właczajcie ta betę bo nudy!
    ~Pozdrawia najmocniejszy polak z całej bety dumb.

18. .BlackSabbath.

dokładnie tak jak piszesz

19. ★™General_Ratmus™★

★™General_Ratmus™★ Młodszy ekspert

bo na samym początku tyle wynosiła a później dopiero coś pozmieniali co 7500 było. Wstaw filmik z 2006-2007 a sam zobaczysz

20. -Pirat_Jarek-[B9T]

Być może graliśmy w 2 różne gry ja na pewno w Seafight co do filmików to sobie sam poszukaj jest 1770 z zapytaniem seafight 2006 więc życzę powodzenia a jeżeli posiadacie konto z 2006-2007 to wystarczy zrobić zrzut ekranu z kajuty ja jak wcześniej pisałem pierwsze koto założyłem w 2006 na próbę nie wyszło dałem sobie spokój a drugie jak najbardziej gram do dziś

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.