Oszukają nas z tym Majtkiem ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bobi.Tcz[WMF], 15 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bobi.Tcz[WMF]

Bobi.Tcz[WMF] Okazjonalny autor

Witam..

Mam mały dylemat,a mianowicie Jedna pisze :

BA_Tefnut Board Administrator Team Seafight
    Ahoj Piraci!

Problem z Majtkiem klasy 5 został już naprawiony i wszyscy którzy powinni go mieć, mają majtka dopisanego do swojego konta.

Wasza ekipa Seafight
    BA_Tefnut, Dzisiaj o 15:14 Raport

A Druga pisała wcześniej :
    BA_Modlishka Board Administrator Team Seafight
    Ahoj Piraci!

Problem z Majtkiem klasy 5 sprawił, że niektórzy gracze stracili go pomimo konta premium.

Problem ten został już rozwiązany, a jako rekompensatę postanowiliśmy przyznać dla wszystkich graczy Majtka klasy 5. Osoby które posiadają konto premium otrzymają Majtka do czasu kiedy ich premium się skończy, natomiast osoby nie posiadające konta premium Majtka otrzymają na 1 dzień.

Skrypt zostanie uruchomiony tak szybko jak to będzie tylko możliwe w tym lub w przyszłym tygodniu.

Ekipa Seafight
    BA_Modlishka, 7 maja 2014 Raport

I moje pytanie brzmi : Jak to się ma do siebie?? Powinniśmy wszyscy już dostać go na konta czy jak??Może po namysłach stwierdzili,że nie dadzą wszystkim??

Ps. BA_Modlishka ten przyszły tydzień co pisałaś kończy się za 3 dni więc chyba powinni wszyscy go dostać??

Pozdrawiam..

2. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Powinni dostać jego osoby które zakupiły za realną walutę i przez błędy straciły tego członka załogi :) W końcu co to by była za rekompensata którą dostałyby osoby kompletnie nie poszkodowane dla mnie byłby to po prostu bezsens.
    Pozdrawiam :)

3. ☣$zczęka_Babci☣

☣$zczęka_Babci☣ Aktywny autor

Najprawdopodobniej sprawa się wyjasni, i beda mówic, ze to nieporozumienie pomiędzy obiema stronami :]
    Osobiscie jestem przeciwny podarowaniu w "prezencie" majtka kl 5 tym, którzy go nie zakupili za realne pln. Urodziny były już dosyć dawno a do Bożego Narodzenia jeszcze kilka miesięcy. Dlaczego osoby, które zainwestowały w niego ponad 100 zł miałyby teraz dzielić się tym szczęsciem z innymi ?:)
    Jak dla mnie to nie fair ;]

4. Sergigs

Sergigs Czeladnik forum

a mi tam rybka kto go dostanie ja zaplacilem i go nie mam i to mnie troszke denerwuje a mi osobiscie nie przeszkadza to ze dostanie go kazdy a wrecz mi sie ten plan podoba wkoncu bp bylo by w plecy :)

5. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

kazdy kto zaplacil za majtka juz go odzyskal majtka jako rekompensate jeszcze nie dali ale dadza bez nerwow i czytac ze zrozumieniem

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.