Oszustwo!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SUMO, 4 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SUMO

SUMO Zaawansowany

Chodzi o przelicznik z kalipso było zielone-50 kul żółte-500 a dali po 10 żenada wielki E DNO BP!!!1NARA

-woja= lubi to.
  2. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

tez mi sie wydawalo ze dostane z 500k łamacza bo zostawilem ponad 1k zółtych a tu ledwo 106k kul dostalem
    skoro sie ktos pomylil z opisem na forum to ma pecha za błedy trzeba placic

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

W ostatniej chwili firma BP zmieniła ratio wymiany dusz promieniujących na 1 : 100.

4. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

Ahoj Piraci!

Wymiana odbędzie się w niedzielę, o godzinie 12:00 w południe (lokalny czas serwera):
    WalutaProporcjaWymiana
    klucze eventowe1 : 1normalne klucze do skrzyń
    przeklęte dusze1 : 50amunicja łamacza serc
    promieniujące dusze1 : 500amunicja łamacza serc

Wasza Ekipa Seafight
    widze

5. Łabałbał

Łabałbał Okazjonalny autor

hmm... czyli halny zawial ze ludzie beda duzo mieli kulek i ktos piernol i zmienil ratio wymiany. Oszustwo w bialy dzien. Ogloszenie bylo duzo wczesniej a w ostatniej chwili komus z bp sie odmienilo , kto sobie pogrywa gracze czy jasnie bp ktory zmienia kiedy chce i co chce. porazka to co odwalaja tam. w takim razie ja chce krysztaly w stosunku 1:100 a nie kulki bo mi sie tez tak odwidzialo.

CapitanJackHyjek lubi to.
  6. SUMO

SUMO Zaawansowany

BA_PP187 CO W OSTATNIEJ CHWILI JAK BYM WIEDZIAŁ TO WYDAŁ BYM TE DUSZE NA CO INNEGO A NIE CZEKAŁ NA DENNA WYMIANĘ I PISZE DUŻYMI BO JESTEM ZDENERWOWANY TO JEST ISTNE OSZUSTWO DALIŚCIE CIAŁA PO CAŁOŚCI!

7. #Mściwy#3

#Mściwy#3 Czeladnik forum

taa... to nieźle nawet nie poinformowali wcześniej o takiej zmianie tylko wszystko na ostatnią chwilę... do tego BA__PP187 zmienia wersje, śledziłem ten wątek od rozpoczęcia, najpierw pisał o tym "że jest to rzekomy błąd", a następnie postanowił napisać, że "BP" zmieniło ratio wymiany, czas zmienić grę w takim razie bo bezsensu być oszukiwanym w grze. Tak naprawdę robią co chcą i kiedy chcą, nie trzymają się ustaleń własnych. Wszystko jest rzutowane na ostatnią chwilę, gra chodzi katastroficznie - bo oczywiście optymalizacja gry to nieznane u nich najwidoczniej słowo. Tak czy inaczej... Zrobili nas w konia nie raz i nie raz jeszcze zrobią.

8. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

i juz jest info. wymiana byla dobra :)

9. #Mściwy#3

#Mściwy#3 Czeladnik forum

Super, po wymianie mówią o zmianie ratio... no po prostu śmiech na sali, a mogłem sobie pierdółki kupić zamiast liczyć na uczciwość Bigpointu :>>

10. CapitanJackHyjek

CapitanJackHyjek Czeladnik forum

Banujecie graczy za nieuczciwość a sami postępujecie jak ci nieuczciwi grający na bocie oszukując własnych graczy...

11. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

mysle ze info było juz wczesniej ale nasi suporterzy jak zwykle 100 lat za murzynami i dodali juz po wymianie i teraz zwykle przepraszam ma wystarczyc??? ponad 10 tysu dusz zamist kupic doladowania po 100 czekałem na kule. i co wy teraz z tym zrobicie???

12. Seven1

Seven1 Czeladnik forum

Do kantowania graczy są pierwsi ale do naprawy swoich chorych aktualizacji nie ma chętnych..

13. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

Cała sprawa wygląda naprawdę kiepsko... Mam do czynienia ze zwykłą podpuchą... Po ustalonej dacie wymiany zmiana warunków - super.
    Dla mnie to koniec gry.

14. 54xenon45

54xenon45 Czeladnik forum

Gra godna polecenia ,ukłon w stronę CHIŃCZYKÓW

15. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

dlaczego informacja o wymianie dusz jest już po fakcie , teraz można wszystko nie ....,może jak ktoś teraz kupi np.cesarską sakwe za 20 pln otrzyma książęcą . ŚMIECH NA SALI . pozdro

16. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

KŁAMCY , OSZUŚCI , ZŁODZIEJE !!!

17. _nagual_

_nagual_ Okazjonalny autor

18. MSMOSSAD

MSMOSSAD Okazjonalny autor

Szkoda slow na tych oszustow.

19. Ruda_Istota

Ruda_Istota Czeladnik forum

Co bardziej myślący ludzie już dawno konta sprzedali na allegro. Tracą i tak po'nad 200% poniesionych kosztów na te "wyprzedaże", które są co tydzień. Średnio 2 razy w miesiącu są takie pakiety, że jak nie kupisz to się skajaczysz" - ta gra to pay to win. Więc posprzedawać konta o ile ktoś zechce bo gra 200 osób na krzyż i olać tą grę.

20. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Oficjalne info na temat wymiany znajduje się tutaj [klik]. Do dalszej kulturalnej dyskusji zapraszam do tematu Gniew Kalipso 2018 - rozmowy.
    Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.