Ożebrowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jackaljacka, 18 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

Powrócę do tematu ożebrowania i ochrony. Ktoś może mi powiedzieć jakie cuda muszę założyć na statek żeby Krwawy Bukanier strzelał do mnie za maksymalnie 8500 a minimalnie za 650?

Ktoś może rozpisać jakie szafiry i tak dalej muszę pozyskać?
    Metodom prób i błędów udało mi się zejść do około 24 000 czyli jeszcze coś brakuje

Ostatnie edytowanie: 18 października 2018
  2. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Ahoj,

najważniejsze to Patrol Wspólnoty Narodów poziom 3 + na potworku kamienie do prawdopodobieństwa uniku oraz unikanie szkód + taki sam kamień na statku oraz unikanie szkód + dodatkowo można używać Osłony Lwa (ona daje dużo, bo aż 50%) + Super Tarcza + Zwykłe Tarcze Agwe + talent Zmniejszanie Szkód + ożebrowania na najwyższym poziomie + buffy takie jak Ściana Mgły (jest dostępna teraz na Czarnym Rynku do kupienia) + Towarzysze broni. W zależności od tego jakie posiadasz poziomy klejnotów na potworku i statku od tego będzie zależeć ile do Ciebie będzie strzelał bot eventowy :)

3. Patrol Wspólnoty Narodów poziom3 a gdzie to zdobyc

4. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Klikają tutaj znajdziesz informacje gdzie i za co można zdobyć oficerów Wspólnoty Narodów. Oficera Patrol Wspólnoty Narodów poziomu 3 można zdobyć abordażując HRMA Triumph lub Freedoma także znajduje się w Nagrodzie Korsarza oraz w niektórych pakietach.

5. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

Jak to dobrze mądrego posłuchać. Kamyki i inne gadżety mam ale o osłonie lwa i ścianie mgły nie pomyślałem.
    Dziękuję za odpowiedz-podpowiedz.
    Pozdrawiam.
    Wszystko już wiem można zamykać.

6. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zatem temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.