pakiet "u wrót morza"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۜSpartanin, 27 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ๖ۣۜSpartanin

๖ۣۜSpartanin Książę forum

Witam.
    Tak jak w temacie zakupiłem w/w pakiet tylko, że przy jednorazowym zakupie zaznaczyłem opcję na zakup 2 pakietów za kwote 40zł a nie jednego za 20zł. problem w tym, że pieniądze z konta mi pobrało za dwa a do konta przypisany został tylko jeden, pisałem już tydzień temu do supportu ale nadal nie dostałem odpowiedzi. Choć kiedy wchdoze do sklepu to ten pakiet nadal widnieje jako mozliwy do kupna tylko kiedy chce to zrobić to wyskakuje błąd "Niestety nie możemy pokazać teraz tego pakietu.
    Być może posiadasz już taki pakiet lub też nie jest on dostępny w Twoim kraju. "
    Jakieś pomysły dlaczego tak się stało?

2. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

tylko pomoc techniczna, tutaj ci nikt nie pomoze:( pisz do nich jeszcze raz, zobacz spam czy ci tam nie odpisali

๖ۣۜSpartanin lubi to.
  3. ๖ۣۜSpartanin

๖ۣۜSpartanin Książę forum

o faktycznie, gmail wyrzucił mi wiadomość zwrotną do innego folderu
    lekka nieuwaga z mojej strony, dzięki!

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zamykam zatem .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.