Parę pytań jak grać

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Po$trach, 13 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Po$trach

Po$trach Forumowy żółtodziób

Siema potrzebuję kilka porad i odpowiedzi na kilka moich pytań :p

Które z armat są mocniejsze? Admiralskie czy 60 F i czy 60 F można tylko kupić w specjalne dni czy można je jakoś inaczej też zdobyć. i Ile potrzeba kryształów aby zrobić wszystkie na przynajmniej 3 poziom

W co dawać talenty ? Aby nieźle sobie radzić w PvP

Gdzie najlepiej zbierać perełki na mapie słonecznej czy behomecie ?
    Chodzi mi o to jak bardzo róźnia się te dwie mapy wiem tyle, że jedna jest dla słabszych a druga dla silniejszych ale jakie trzeba mieć minimum wyposażenie aby zarabiać perełki więcej na tej lub na tej i ile można na takiej mapce zarobić parełek ??

Gdzie zarabiać perełki i złoto na mapach normalnych ?

I ostatnie pytanie Czy opłaca mi się pływać i zbierać błyskotki samodzielnie ? czy jest to strata czasu, biorąc pod uwagę ilu graczy korzysta z wspomagaczy do zbierania. i na jakim serwerze obecnie jest najwygodniej i najprzyjemniej grać

2. KOKSU

KOKSU Czeladnik forum

Moim skromnym zdaniem na początek zostaw sobie admiralskie , talenty dawaj w ścieżkę oguna żeby zrobić wiedze alchemików i przychylność oguna 5/5. Co do perełek jak zbierać polecam podwajacz , i talenty w legbe ;) szybko się dorobisz fajnego stateczku ;)

3. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Jeżeli jesteś nowy to na chwilę obecną odradzam mapy szturmowe :)
    przede wszystkim musisz mieć okręt wojenny - to podstawa. Możesz wygrać na placu nawet za sztukę złota ;)
    Po drugie - potrzebujesz armat. Jak jesteś z tych bogatych to możesz sypnąć złotówkami jak będą dostępne 60f albo czekaj na jakiś event i kup perły będziesz mógł kupić w grze. I zależy do jakiej amunicji - admiralskie są mocniejsze do pustaków, natomiast 60f są lepsze do amunicji elitarnej. Możesz oczywiście zapłacić i kupić w zakładce Seafight PLUS armaty Voodoo - najmocniejsze działa w grze.
    Perełki i złoto zarobisz na botach i błyskotkach, mojo też w błyskach tylko.
    Co do talentów to już zależy czego oczekujesz od osiągnięć - możesz być dobry w ataku (ścieżka Ogouna) obronie (Agwe) lub mieć szczęście i zarabiać więcej z botów i błysków (Legba), ale talenty to droga sprawa...Czy opłaca ci się pływać i zbierać błyski? Jasne :) Najlepiej jak wydasz 45 zł na podwajacz, wtedy możesz całkiem nieźle na nich zarobić :D
    A co do wyboru serwera to już indywidualny wybór :)
    Każdy ma swoje wady i zalety, na każdym grają inni ludzie... Ja pływam na global 5 i nie narzekam :) :)

4. Po$trach czy masz jeszcze jakieś pytania?

Brak dalszej aktywności - zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.