Pargaminy

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 18 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Mój pomysł polega na tym żeby było coś takiego za nim wejdę na mapę bonusową
    to mogli byście wprowadzić 3 opcję pergaminu.

1. Opcja np: żeby można było sobie wybrać nagrodę końcową jaką tylko chcę jednym kliknięciem bo chcę np: 7-procentowy bonus na szkody armatami przez 45 dni nie przechodząc pergaminu.
    W tedy dostaję tylko wybrana nagrodę bez pereł bez niczego.

2.Opcja żebyście wprowadzili loterię starych pergaminów wylosowania za perły takich pergaminów jak np: czerwony zielony niebieski i żółty.

3. Opcja żeby na wszystkich pergaminach było jak najwięcej nagród żeby pergaminy miały tylko 15 fal.

2. poszukiwacz-skarbów

poszukiwacz-skarbów Czeladnik forum

Witam,
    szanowny kolego zauważ proszę że nie na tym ta gra polega. Polega na tym aby statek poprzez właśnie wysiłek załogi na statku stawał się coraz silniejszy. A np pergamin raka ma 40 fal a to masz tak kilka takich smamych botow i to jakby taki przeciętny kajak sobie z takim botem nie da rady jak będzie łupał po 4 kilo (przykładowo) bez opancerzenia. Tak więc przemyśl to.

3. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Przemyślałem to i fajnie by było jak by dali pergaminy te co były wcześniej zielony, czerwony, niebieski, żółty.

4. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Mogliby zostawić neutralne boty na pergaminach, tak jak był ten błąd co nie biły gracza tylko pływały sobie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.