pe armaty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

czy armaty 55 vodo 60 daja pe z kul putych i ile daje admiralska 1 czy 2 pe z kuli pustej ?

2. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

3. Cezary.1992

Warto zauważyć, że wraz z wprowadzeniem aktualizacji wszystkie armaty dają bonus 1 PE, za strzał. mam 131 armat 55 , 71 admiralskich, 11 vodo , 22 armaty 60 do tego galion do pe wlozony ZYSK Z KUL PUSTYCH TO CALE 81 PE no litosci nie kapuje te wyliczenia u niektorych z kosmosu sa ja niewiem jak to liczone chcialem uzyskac konkrety w suporcie odeslal mnie na forum bo sie liczeniem nie zajmuje ktos mi powie jaka ilosc pe powinienem miec za salwe bo ta wydaje mi sie cos nieco zamala ..

4. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Wysokość salwy jest liczona od wielu czynników jakie posiadasz na statku i szczerze ciężko jest ją wyliczyć. Co do pkt elitarnych z armat to mniej więcej trochę było przedstawione, w linku którym Ci podałam. A i to coś nie jest tak jak powinno, bynajmniej mnie się tak wydaje.

5. Cezary.1992

no wlasnie tuz po wprowadzeniu tego systemu ligowego mialem ponad 200 pe za salwe kul pustych no a zaczela sie drugi raz liga patrze cos mi kurde wolno pe sie wbija pozniej patrze strzal stop strzal stop z odstepami i caly czas ilosc pe 81 za salwe przy 235 armatach ...

6. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Przed wprowadzeniem lig nie liczyłam pe z armat, więc nie mam porównania.

7. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Temat nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.