Pergamin Bractwa

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 27 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jako ze niektórym spodobał sie moj pomysł postanowiłem zrobic osobny temat :)

Jako ze mamy kilka rożnych pergaminów można by tez dodać taki pergamin na który by mogło wejść całe bractwo (lider bractwa by otwierał taki pergamin) bez żadnych wymagań (poziomu czy tez doświadczenia ) pergamin ten mógł by sie składać po części z każdego pergaminu co można dość łatwo zdobyć lecz wiemy tez ze np raka slaby gracz nie ma możliwości zrobić...

pergamin ten mógł by sie składać z 200 części nie jest to az tak dużo jak w bractwie siedzi ponad 10 graczy :)

-boty ja bym dodał statki takie jak zwykłych pergaminach tylko z 5x więcej botów na kazda fale.. fal by było tyle ile fal jest w pergaminach czyli 10 panna + 20 koziorożec + 30 strzelec + 40 rak wychodzi 100 fal dlaczego tyle ? ponieważ na początku mogą walczyć słabi lecz nie na długo bo coraz kolejna fala jest trudniejsza dlatego tez słabsi gracze mogli by sie przyglądać lub leczyć kolegów pewnie zapytacie dlaczego mam sie poświęcać dla słabych mianowicie odpowiedz jest prosta to jest kolega z twojego bractwa nie chciał byś mu pomoc ?

-nagrody nie muszą być duże jak wszyscy wiemy każdy na pergaminach strzela z pustaka :] nagordy mogly by być na podstawie PD kto więcej miał by PD tym mniejsze nagrody lub nagrody stałe dla wszystkich :) ja bym proponował dac za taki owy pergamin ukonczony cały sumując nagrodę około 50-100 perełek 10-15k prochy/tarcz z 20-30 kryształków i nagrodę końcowa losowy kryształek lub salwę 5% na tydzień lub z 20k podstawy na tydzień lub armatki admiralskie lub też nagrodę w postaci PE lub perełek taki bonusik hehe :p

-jeśli chodzi o zbieranie pergaminu bardziej by pasowało dodać dodatkowy bon różniący sie trochę od błyskotki lecz dający to samo co zwykły tylko dodatkowo jakiś nie wielki procent na zdobycie części pergaminu .. pewnie spytacie dlaczego to samo co zwykła błyskotka to już lepiej do normalnej dodać otoż nie bo są tacy co nie lubią zbierać dlatego lepiej jak by sie różniły wtedy gracz by wiedział ze może wspomóc bractwo i może uda mu się trafić kawałek pergaminu..

-lecz uwzględniłem tak ze przejście z bractwa do bractwa żeby nie było zbyt łatwo dla wszystkich taka osoba musiała by zebrać przynajmniej jeden kawałek pergaminu by dostać sie na taki pergamin :) taka osoba by mogła za otworzeniem pergaminu przez lidera teleportować razem z bractwem jako ze wiemy sa tacy co nie chca pomagac tak ze przed przejściem na pergamin musiał by wyskoczyć komunikat zgadzając sie lub nie no i taki pergamin by mozna robić raz na tydzień żeby ludzie nie zarabiali na tym za dużo lecz pomagali słabszym

proszę was o ocenę lub poprawki jakie byście sugerowali mam nadzieje ze sie będzie podobać :) dodam tez ze to tylko pomysł tu mozna wiele zmieniać ale fajnie jak by taki pergamin powstał :)

Ostatnie edytowanie: 27 października 2014
    partizanka*[GIT] i emsi20 lubią to.
  2. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

pomysł fajny tylko jak by były dzielone nagrody np wchodzi 10 osób i robią 40 fal i za każdą fale są jakieś tam nagrody coraz większe itp jak na zwykłym pergu? czy każda fala daje to samo?czy gracz który wyloguje się np podczas bicia ostatniego bota dostanie nagrode za fale czy nagroda bedzie dzielona na tych co zostali?i żeby nie było za łatwo to np otwarcie takiego pergaminu możliwe było by tylko raz w tygodniu tzn ulozylismy 3 całe pergaminy ale tygodniowo można zrobić tylko 1?

3. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

emsi każdy by dostawał taka sama nagrodę oczywiście ci co sa na pergaminie nagroda by była stalą np 1 fala 100 perełek to każdy kto na pergaminie ma 100 perełek .. tak nagroda by były co trudniejsza fala lepsza nagrodą :p co do wyjścia z pergaminu była by możliwość wrócenia oczywiście jesli lider bractwa jest na pergaminie .. jak byś ułożył 3 pergaminy w 1 tygodniu pergaminy te by zostawały mogły by zostać użyty na inny tydzień dlaczego raz na 7 dni na taki pergamin? ponieważ sa osoby co latają na czymś nie legalnym ale widzę ze to idzie coraz lepszym kierunku dlatego tez raz na tydzień żeby ludzie nie zbijali na tym kokosów a po prostu pomagali słabszym w dostaniu jakiś tam perełek na rampe czy tez armatki no i przy tym sami troszkę dostali

Ostatnie edytowanie: 27 października 2014
  4. delek

delek Naśladowca mistrzów

hehe masz fantazje, nie wystarczy ci mapa słonca, ?? to jest pergamin bractwa :)
    (pomysl ze kiedys pergamin raka był o wiele bardziej trudny i nazywał sie zołta mapa, nie masz co narzekac ze nie mozesz go przejsc na wszystko znajdzie sie czas)

5. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

ale on nie narzeka na problem z pergaminem

6. kacpereks

kacpereks Młodszy ekspert

mi to odpowiada

7. Hellboy

Hellboy Czeladnik forum

A moim zdaniem takie bajery są niepotrzebne. Są ważniejsze sprawy do ogarnięcia

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.