pergamin

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ...pirat13..., 25 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ...pirat13...

...pirat13... Koneser forum

na pergaminie ma 2 razy wiecej botow niz trzeba i musialem 2 x wiecej kul wytracic.prosilbym o zgloszenie tego do bigpoint i prosilbym o zwrocenie polowe kul.

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

O jaki pergamin chodzi?? Mi wszystko działa poprawnie. Co do zwrotu nie liczył bym na żadne rekompensaty kul, pozdrawiam.

3. kemoT

kemoT Książę forum

Ja tez mialem 2x wiecej botów kilka dni temu wiec narazie nie robie pergaminów, na pannie chyba to było

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd został już dawno zgłoszony, jak widać czasem działa pergamin poprawnie, czasem nie. Musimy czekać na naprawę, pozdrawiam.

5. ...pirat13...

mi koziorozca zle dziala.

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Widzisz mi natomiast działa poprawnie. W każdym razie błąd jest zgłoszony.

...pirat13... Czy masz jeszcze jakieś pytania do tego tematu??

7. ...pirat13...

czy kule zostana na moje konto dopisane te ktore stracilem poprzez blad?

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jakie kule Straciłeś?? Tak jak pisałem nie liczyłbym na żadną rekompensatę.

9. ...pirat13...

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Odpowiedzi zostały udzielone co do pytań , jest mnóstwo błędów, jeżeli Zauważyłeś że jest błąd z podwojoną ilością botów na pergaminie nie trzeba było bić z elitarnej amunicji, po za tym pergamin nie znikł. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.