Pergaminy-ręcznie-duże ilości pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۜΠΘ†๖ۣۜΠΛΜΞ, 25 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam
    Mam pytanie do Teamu.. Czy ja mam gdzieś zgłosić zamiar zrobienia dużej ilosci pergaminów w najbliższych dniach i jak to zrobić..
    Podobnie jak prawie rok temu operuje dużą ilością czasu którą chce spożytkować na robieniu raków. Jestem z tych osób, które jak zaczną robią do końca od ręki ale boję się, że podobnie jak przed rokiem dostane bana za to że zbyt aktywnie robie pergaminy.
    Teraz pytanie co mam zrobić z tym fantem bo pomoc typu co pare fal wyskocz i ubij bota albo użyj jakiegoś przedmiotu, raz że są irytujące jak się człowiek wciągnie a dwa to żaden dowód dla BP na aktywność gracza bo poprzednio byłem aktywny na czacie i używałem amuletów na końcówkach fal.
    Jeśli Team powie rób a potem da mi bana bo zrobie 5 raków w 5 dni twierdząc bez dowodów, że to nie ja to będę bardzo poddenerwowany.
    Pozdrawiam

2. Minęła doba i żadnego odzewu ze strony BP..;/ Żaden BA ani TL nie zagląda na forum.?
    Tak ciężko napisać jedno konstruktywne zdanie oznajmujące?..
    Pozdrawiam

3. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Nie jestem ani BA ani TL ale mysle, ze takie pytanie powinienies skierowac do Pomocy Technicznej, tutaj raczej nikt nie bedzie w stanie Tobie odpowiedziec.

___Adrian___ lubi to.
  4. Oczywiście że napisze do niech ale wolałem żeby ich "słowa" widzieli wszyscy bo potem zawsze można się wyprzeć pewnych rzeczy prawda.. Wiem, że BA zaglądają na forum więc czekam co powiedzą.

5. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Zamiaru zrobienia dużej ilości pergaminów nie trzeba zgłaszać. To nie jest karalne.
    Nie dostaje się też bana za zrobienie dużej ilości pergaminów... o ile nie używasz do tego niedozwolonych zabawek i nie łamiesz OWH.

6. "Nie dostaje się też bana za zrobienie dużej ilości pergaminów.." niestety nie mogę się z tym zgodzić ale w przypadku kiedy gracz i BP nie mają dowodów to gracz jest winny.. Mówie na forum że po evencie możecie patrzeć mi na konto ile chcecie bo bede klepac raki do oporu, jak znowu dostane bana to coś ładnego napisze o tym co się dzieje.:)
    Pozdrawiam i dziękuje Tefnut jako jedynej z wyższych o głos w sprawie.;)

7. Rozumiem, że temat został wyczerpany więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.