Pergaminy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FreeForFun, 29 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

Czy tylko mi zabralu wszystkie pergaminy?

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie nie tylko Tobie. Błąd został już zgłoszony, pozdrawiam.
    https://board-pl.seafight.com/threads/aktualne-bledy.223/page-3#post-159949
    Ahoj Piraci!

Znany jest aktualnie problem wizualny map bonusowych - nie są one widoczne na mapie morza. Jednakże jeżeli skorzystacie z Kotła z Aruby, pojawią się one ponownie. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.

Wasza ekipa Seafight.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2014
  3. ***SLAW-PL***

***SLAW-PL*** Czeladnik forum

U mnie pergaminy już się pojawiły. Po wrzuceniu mojo do kotła aruby pojawiają się pergaminy i są aktywne do momentu wylogowania.

4. †๖ۣۜŁobu๖ۣۜZ†

†๖ۣۜŁobu๖ۣۜZ† Czeladnik forum

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

haha, czyli jak chcesz perga zrobic to musisz w kociol wrzucic? Ale zalosne. Niech lepiej juz Ci "informatycy" nie pchaja swoich lapek nigdzie :p

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

ale to tylko jedno mojo :) a kto ma pergaminy to i mojo na pewno też ma więc to jest mało szkodliwy problem:) co innego gdyby całkiem znikły

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Niechce krakac, ale od jednego mojo sie zaczyna. Za przeproszeniem po jakiego grzyba wkladaja lapy tam gdzie cos dziala dobrze? Miech wprowadzaja mniej zmian , ale przemyslanych , a nie wklepia kod gdzie popadnie, a potem My mamy to testowac. Nie tedy droga :p

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

i tu się z Tobą zgadzam :) coś tam nagrzebią a my gracze testujemy, zgłaszamy i tak to wszystko działa:) Możliwe że znaleźli jakiś błąd z pergaminami którego nie widać i coś tam majstrują

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Ale poco jak nikt sie nie zalil. Zamiast zajac sie duzymi problemami to zajeli sie brakujaca kropka w kodzie , a i tak ich to przeroslo :p

MOD_Walker lubi to.
  10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a może dadzą lepsze nagrody?:)

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Jak takie co byly kiedys to jestem za :p

12. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

nie pamiętam tych czasów ale coś gdzieś widziałem jakie nagrody były :)

13. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To taki ze mnie zgredek? UUUuu...., ale jestem stary, hehe :p

14. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione co do problemów z pergaminami. Temacik zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.