Pergaminy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 6 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Witam występuje podobno błąd związany z pergaminami, jest dobrze znany i zgłoszony, chciałbym by BA napisała informację, że błąd został usunięty raz na zawsze, gdy tylko tak się stanie, ponieważ mam zamiar zrobić parę pergaminów, a nie chcę dostać bana na konto za rzekome korzystanie z błędu, pozdrawiam.

2. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ja ostatnio robię pergaminy żadnego błędu nie widziałem chyba ze zle się przyjrzałem :( zapytał bym jak ten błąd wygląda ale niestety nie można rozpowszechniać błędów czyli nie dowiem się ehh mam nadzieje ze nic mi nie grozi a z pergów same % mi leca ostatnio :(

3. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

faktycznie nie ma już żadnego błędu :p został naprawiony

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Informacja o błędzie związanym z pergaminami jest przekazana Community Managerowi. Usunięcie błędu jest priorytem.

5. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

Ale to istnieje jakiś błąd? Bo ja pergi robie i nw o co chodzi, a nie chce owoca dostać....

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jeżeli nie wykorzystujesz błędu, nie masz się czego obawiać.

7. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

No ok tylko jaki jest ten bład, bo ja żadnej różnicy nie widzę... i naprawde nw....

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Kiedy staje się to wykorzystywaniem błędu? Jak jednorazowo, przypadkowo wykonałbym to, nie wiedząc, że błąd występuje to miałbym się obawiać blokady konta?

9. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Jak zobaczysz różnicę, to się zorientujesz ;)
    Nie, doskonale można rozróżnić gracza, który niechcący użył błędu, a tego korzystającego z tego świadomie ;) Widzisz, że jest błąd i przestajesz z tego korzystać, bardzo proste :)

zlotnik2 lubi to.
  10. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.;)

11. Skoro wyjaśnione to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.