Pergi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KV-1, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

robilem dzis perggi panny
    mam wszystko do PE kasztel talenty skorke dzien pe i dostawalem za 10 fale
    ~250000 pe nastepny pergamin daje mi juz 150 tys ....
    co to wgl ma byc ostatnio tak samo bylo
    i nie piszcie glupio czy cos sie nie skonczylo czy tez czegos nie sciagnalem ... blad w grze jest tak samo jak i z losowaniem nagrod za pergaminy ale nitk tego juz nie ma ochoty opisywac... brawo Wy
    pozniej sie nie dziwcie czemu nie mozecie zadnej nagrody otrzymac jesli wasi gracze ciagle na was narzekaja i sami tworzycie bledy
    temat tez wysyalam do DE support bo z wami to my tylko mozemy pisac i nas przepraszac mozzecie ew owoce mozecie sypac sami nic nie potraficie
    pozdro

Hrabinka lubi to.
  2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Za ostatnią falę Mapy Panny przysługuje Ci w podstawowym zakresie 60 tys. PE. Jakie bonusy posiadasz że chcesz z tego uzyskać 250 tys.?
    Kamień, Tygrysie Oko +10% PE
    Talent, Życzliwość Elity max. +30% (*2 z dniem PE) ale za kulki wystrzelone, nie za fale
    Kasztel Dzwon okrętowy max +25%
    Dzień PE: *2

Jest błąd (znany, raportowany, ekipa już nad nim pracuje) ale nie skutkuje on tym że dostawałeś za mało PE. Błąd występował w sytuacji gdy punktów elitarnych dostawałeś za dużo.

3. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

aha czyli ja juz mniej dostaje pe a inne kajaki wiecej i tak jak sie staralem w lidze wygrac nie mam szans teraz jest to naruszenie owh
    wyorzystywanie bledu na korzysc i przewage nad innymi graczami
    ze wzgledu iz nie reagujecie sprawa gwalci prawa konsumenta

"Jest błąd (znany, raportowany, ekipa już nad nim pracuje) ale nie skutkuje on tym że dostawałeś za mało PE. Błąd występował w sytuacji gdy punktów elitarnych dostawałeś za dużo."
    Ja widze ze wy to jacys nietenteges jestescie ... wiecie o bledzie i sie tym chwalicie
    lepiej zachowac milczenie i powiedziec ze sie nie wiedzialo a nie chwalic sie tym i swoja dziecinna bezradnoscia ...

i Cisza ...
    wstyd
    Brawo czegos jednak sie uczycie ale jako odpowiedzialna spólka powinniscie poinformowac oficialnie o wystepowaniu bledu a nie pocichu to ukrywac
    ale co dno nowego bugu z kamieniami wydalem 1000 zł zeby zrobic 3 kamienie 18 i kilka 17
    nie chce zaby jakies kajaki na BUGU porobily sobie 20 tak jak to bylo 2 dni temu i wy nic z tym nie robicie
    TEZ nie poinformowaliscie o bledzie czym zlamaliscie Prawa konsumenta
    znowu
    bledy z podstawa to juz nie wspomne bo szkoda mi klawiatury i nerwow

doliczajac jeszcze :
    niewiadomo jak rozdawane sa nagrody za pergi powinno byc rozwiazane w sposob losowania a nie przypisywanie w ciemno systemem
    Bóg wie jakim "systemem"
    (smieszne)
    tak samo jak i procenty obrony uniku itp xD
    2 takie same konta wszystkie takie same armaty kule % z perg tal kasztele towarzysze jeden mial wieksza salwe o 5 tys ... tez matematycy pracuja w BP no wiadomo nie dziwota bo to wkoncu NRD
    aj sory Niemcy
    wiec jesli nie umiecie dopisywac % zrobcie pkt a nie % brawo Wy

Brawo Ja
    */
    Post pod postem, proszę używaj opcji edytuj.
    MOD_Tesla

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2016
    Hrabinka lubi to.
  4. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

ja osobiscie nie wiem o wielu błędach moze i dobrze

5. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

Mod Tesla nie masz czegos madrego do napisania
    to s i e n i e w t r a c a j...

fresz lubi to.
  6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę cię zakończ prowokacje, bo może się to dla ciebie źle skończyć.
    My jako ekipa forum staramy się raportować o wszelkich błędach w grze wyżej.

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Proszę trochę szacunku do moderatorów, ich zadaniem jest pilnowanie przestrzegania regulaminu w takiej formie, w jakiej on jest, a opisy błędów trafiają wyżej najszybciej, jak to możliwe, nic ponad to moderator nie może z błędem zrobić.

8. fresz

fresz Forumowy żółtodziób

brawo ktoś w końcu napisał prawdę a żółte kredki jak zwykle oburzone .ale forum jest po to zeby się wypowiedzieć istnieje wolność słowa a że wytyka prawdę no i dobrze tak trzymaj kolego brawo Ty;)

9. Misiak

Misiak Czeladnik forum

Ja tam zadnych zmian nie zauwazylem dalej nie chce mi sie szukac bo pewnie tak samo by bylo kazde pkt za ostatnia 10 fale bez tygrysiego oka (nie wiem czy to cos daje za fale)

2016-03-15 11:00:41 Otrzymałeś 156000 pkt. elitarnych.
    2016-03-15 10:17:52 Otrzymałeś 156000 pkt. elitarnych.
    2016-03-15 09:33:04 Otrzymałeś 156000 pkt. elitarnych.

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Ja za 10 fale panny dostawalem z powielaczem pe 129 tys pe..

11. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

ja do czasu 225000 a tak jak jeden jegomosc dalej dostawal po 225 moze wiecej nie wiem jak to dziala ten blad i dlatego w lidze skonczyl w top 5
    tak samo jak i hp nic sie nie skonczylo zmienilem tylko towarzysza i bum 40 tys hp zniklo i 20 pv ja nie wiem co za gra

12. Misiak

Misiak Czeladnik forum

kv-1 jakos strasznie chaotycznie piszesz ;) chyba ze tylko ja nic z tego nie rozumiem

cezary ja mam dzwon + powielacz pe

13. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

Witam! Zróbcie coś z tymi błędami, przed chwilą po raz kolejny wyrzuciło mnie z pergaminu, gdy robiłem 18 falę wagi, tuz przed jej skończeniem wywaliło mnie z pergaminu. To nie pierwszy raz tak się stało. Na mapie głównej również lagi jakich mało. Nkt mi nie zwróci za zmarnowane kulki za całą falę. Naprawcie ten błąd!!! Aha na pergaminie jest tez błąd który zabiera liczbe PV , wracając na mapę główną odzyskuję z powrotem pełną ich liczbę. Co to jest??!!!

14. Duszek

Duszek Aktywny autor

Nie chciałem tworzyć nowego tematu, ale nadal jest błąd z tym powtarzaniem się ostatniej fali pergaminu, zrobiłem kozła po zrobieniu 20/20 dopiero jak log outa się zrobi to to znika, no ale zróbcie coś z tym...

PS. Bład występuje jak ma się 1 pergamin ostatni, a jak ma się przynajmniej 2 to jak się zrobi to normalnie wyświetla, ale już ostatni jak się kończy to 10/10 czy inaczej pokazuje ostatnią falę.

Ostatnie edytowanie: 9 czerwca 2016
  15. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Ten błąd już nie występuje. Brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.