perły

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika worflam, 27 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. worflam

worflam Forumowy żółtodziób

Witam
    Niedawno zacząłem grę i mam pytanie. Posiadam prawie 900k pereł i nie wiem co bardziej opłacało by mi się kupić zęby zwiększyć obrażenia. Armatki admiralskie czy rozbudować pokład dla większej ilości armat. A może w co innego zainwestować

2. Bardzo ważne są armaty ponieważ im lepsze armaty tym lepiej zarabiasz jednak inne ulepszenia też są ważne np rampa dla kul aby szybko strzelać, podobnie kasztale dające celnosć armat oraz talenty. Dla początkujacego statku (według opini graczy) warto zacząć od zwiększenia salwy (armaty, talenty, kasztele, kamienie, pokłady ...) aby zadawać duże obrażenia i szybko zarabiać na kolejne ulepszenia.
    Warto zapoznać sie z tematami na
    :
    https://board-pl.seafight.com/threads/spis-najczesciej-zadawanych-pytan-odpowiedzi.4003/
    https://board-pl.seafight.com/forums/faq-pytania-ogolne.421/

SMOD_*Angua* lubi to.
  3. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Moim zdaniem powinieneś zainwestować w armatki admiralskie by skuteczniej bybijać punkty elity i doświadczenia. Jednak w pierwszym rzędzie zwłaszcza, że są dni kaszteli zakupić rampę lev6 by szybciej strzelać. To jest jednak tylko moja subiektywna rada.
    Potem już drogi się rozchodzą w zależności od potrzeb.

4. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

fakt rampa i armatki potrzebne najbardziej moim zdanie talent polecałbym zrobić co najmniej salw w bota + proch później zwiększać ilość armatek typu kupować sloty na armatki oraz pokład działowy w kasztelach i życzę przyjemnego rozwoju statku bo jest bardzo wymagający :)

5. Masz jeszcze jakieś pytania?

6. Brak takowych. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.