Perły

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lionheart233, 29 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lionheart233

Lionheart233 Czeladnik forum

Witam! Mam pytanie, ponieważ nie grałem jakiś czas. Jak w miarę szybko zbierać perły (27 lvl mam) i konto dosyć ogarnięte.
    Pozdrawiam.

2. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

mapa lwa

3. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Najlepszą opcją oprócz eventów (chociaż nie każdy jest opłacalny jeżeli chodzi o zdobywanie pereł) jest Mapa Szturmowa Wspólnoty Narodów czyli tak zwany Lew. Teleportujesz się tam używając przedmiotu o nazwie Lwie Serce.

4. ##ziper##[GIT]

##ziper##[GIT] Zaawansowany

mapa 13/14/15 hrell drakir

5. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

na 27 lepiej wyjdziesz na lwie, bo botów na hrellach jest tyle, że jak sprawdzaliśmy w 2 h kolega nabiła ręcznie na lwie ponad 600k, a ja na hrelach ok 100

6. Lionheart233

Z pustaka czy elitarne?

7. Gradzia

Gradzia Forumowy żółtodziób

a kto używa pustaka?

8. Tarant88

Tarant88 Czeladnik forum

Ile tam leci z bota pereł i czy opłaca się tam dla początkującego gracza robić level ???

9. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Pereł sporo ponieważ VCM Gildblade daje za zatopienie około 1.800-2.100 pereł oraz 1.000 PD + abordaż 800-1.100 pereł.
    Jeżeli zatopimy 100 takich statków pojawi się na mapie VCMA Usurper a za niego mamy już ok. 300.000 pereł oraz 15.000 PD (rozdzielane procentowo) a co najważniejsze jeżeli uda nam się go abordażować to na naszym statku pojawi się
    ok. 70.000 pereł czasem nawet 80.000 pereł. Pojawia się także co 6 godzin największy i najsilniejszy statek czyli VCMA Harrowstorm. Nagrody za zatopienie go to ok. 2.500.000 pereł i 60.000 PD oczywiście rozdzielane procentowo a za abordaż: 32.000 pereł i 1 złoto lub 1x sakwa pogromcy bestii (nie gwarantowane) lub 1x sakwa cesarska (nie gwarantowana). Więcej informacji znajdziesz klikając w linki które przeniosą Cię do dokładnego opisu danego bota :)

Moim zdaniem poziomy pirata zawsze warto robić i rozwijać swój statek. Patrząc stricte na zarobek na mapie szturmowej myślę, że warto.

10. Lionheart233

A powiesz mi co robić żeby Gildblady nie wyrządzały aż tak wysokich szkód? Po prostu mniej bily. Mam kamyk unik 20 poz. i prawdopodobieństwo 19 poz. i na towarzyszu prawd. uniku 15%??

11. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

O zapomniał wspomnieć przecież trzeba mieć ulepszenie statku i dobre armaty które można tylko w dziale płatności kupić żeby można było na plus w perłach wychodzić, a za perły czy korony tego się nie kupi ale to mały drobny szczegół

12. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Na statku kamienie: Obrażenia zadawane armatami, Prawdopodobieństwo Trafienia, Prawdopodobieństwo Uniku, Unikanie Szkód jak najwyższy poziom.
    Na towarzyszu Prawdopodobieństwo trafienia i Unikanie szkód. Warto także, żeby ktoś wspomógł Ciebie przedmiotem Towarzysze Broni.

Dodatkowo można użyć rozbudowania Wzmocnione Ożebrowanie.

Nie trzeba :) Wystarczy robić same abordaże i już wychodzi się na plus. Jak zbierze się dużo osób to co chwilę pojawiają się Usurpery a abordaż zrobić jest często bardzo łatwo. Trzeba pamiętać tylko, że próg abordażowy wynosi 30.000.

13. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Odpowiedzi udzielone, temat nieaktywny, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.