Pięść ogouna

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 15 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam jeśli mogę spytać graczy mam takie pytanie jeśli np: mam pięść ogouna na ful 7 poziom i zaatakuje gracza to w tedy powinno pokazywać mi jaka salwę jeśli jestem dobrze uzbrojony z pokładami przychylność królowej bo nieraz jak atakuje gracza to u niektórych pokazuje mi salwę z prochem 40 41 a u niektórych 26 albo jeszcze mniej dla czego tak jest.

2. Wszystko zależy od wartości współczynników prawdopodobieństwo trafienia (u Ciebie im wyższe tym większe obrażenia będziesz zadawał przeciwnikowi) oraz prawdopodobieństwo uniku, unikanie szkód (u przeciwnika im wyższe te wartości tym mniejsze obrażenia będzie otrzymywał). Do tego dochodza także inne parametry (jak np kamień do tarczy agwe ...) ale te opisane powyżej maja chyba największy wpływ na różnice w salwach do gracza.

3. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Dziękuję już wiem o co chodzi :).

4. Skoro wszystko jest już jasne to pozwolę sobie zamknąć temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.