piraci

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika NarwaniecPL, 5 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NarwaniecPL

NarwaniecPL Okazjonalny autor

Ilu powinienem mieć piratów posiadając 10 uszlachetnionych perłowych pokładów,pokład voodoo pokład słoniowy, hebanowy i komandora lvl 2?
    Na pokładach mam armaty i belki.
    Proszę o odpowiedź

2. Z tego co liczylem i patrzylem 510 :) Na takich ustawieniach

3. NarwaniecPL

to co mam zrobić bym miał ich 630 tak jak zanim uszlachetniłem pokłady? zdjąć armaty lub belki?

4. Wiesz co tam cos jest pomieszane z tym bo ja tez moglem mniej wkladac ostatnio piratow z komandorem tym za kase niz ktos kto mial zwyklego :D Ale postaram sie dowiedziec i sprawdzic co jest co :) Dam niedlugo znac :D

5. NarwaniecPL

Ok czekam na jakas odpowiedz, przy okazji mozesz dopytac o niedzialajacego rusznikarza o ktorym pisalem parenascie dni temu

6. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

ja wczesniej miałem 710 a teraz po zmianach prędkośći jest tylko 510,to jest bład i zgłoszony juz

7. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Błędy zostały zgłoszone. Naprawdę jest ich masa. Co do rusznikarza zostało to zgłoszone, ale na razie nic nie wiadomo ;(.

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Są do tego tematu jeszcze jakieś pytania?

9. NarwaniecPL

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

W takim razie temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.