PL 1 czy PL 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Po$trach, 18 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Po$trach

Po$trach Forumowy żółtodziób

Siema mam takie krótkie do was pytanie

Który serwer według was jest lepszy ?? słyszałem, że podobno na PL2 więcej botów pływa i mało graczy jest.

2. Sprecyzuj może dokładniej pod jakim kątem lepszy? np. ilości graczy, zgrania, aliansów ... :)

3. Po$trach

Po$trach Forumowy żółtodziób

Pod kątem ilości graczy i zabawy, żeby nudy nie było.. no i żeby też tak dużo tych bociarzy nie pływało ;/ no i żeby dało radę na behomecie popływać i tych innych bonusowych :)

No to jak wyrazi ktoś swoją opinię ? :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2015
  4. Czekamy na opinie graczy. Każdy ekipy gra na którymś serverze i nie chce być stronniczy :)
    ps. połączyłem posty. Nie pisz posta pod postem.

SMOD_*Angua* lubi to.
  5. Proszę o zmianę avataru. Taki gest jest sprzeczny z regulaminem naszego forum.

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

wedlug mnie jest to obojetne jest zapowiedz laczenia rosyjskich serwerow wiec lada moment i nas to czeka wiec lepiej wejsc w pierwszy lepszy i juz zaczac rozwijac konto poki gra 1 serwer a nie dwa:)

7. Coś jeszcze w tym temacie?

8. Brak dalszych rozmów. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.