PL1 Bot

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Xxx*_PREDATOR_*xxX, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Ewidentny booooooot normalnie wrzucę to tutaj bo brak słów . Każdy gracz zobaczy i potwierdzi że ten gracz używa bota normalnie brak słów .
    [...]
    Wyżej link do filmiku . I nikt nie powie że ten gracz nie używa programów wspomagających grę pisanie ticketów do bp to strata czasu . Bo za mało dowodów . A tu dosyć twardy dowód na to że gracz ten używa programów wspomagających grę .
    Proszę coś z tym zrobić i przekazać to w dobre ręce kto się tym w końcu zajmie bo na tym filmiku widać wszystko co potrzeba do blokady konta temu graczowi ....
    [...]
    Nowy regulamin mówi sam za siebie . I tu jest dowód na to że ten graczy używa programów wspomagających i niech w końcu się ktoś tym zajmie i przekaże to w dobre ręce bo tak nie może być że ktoś gra po 8 godzin żeby coś osiągnąć a tutaj gracz sobie idzie spać a program mu zbiera perły .

2. Errew

Errew Hrabia forum

znajac zycie odpowiedz bedzie prosta gosciu po prostu nie mial ochoty cie topic xD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 czerwca 2015
  3. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Każdy zna go na servie pl1 i każdy dobrze wie że on 3 pkt bitwy nie odpuści .

4. Errew

Errew Hrabia forum

szkoda tylko ze filmiki i screny nie sa dowodami :(( ale w sumie taki dzial by sie przydal zeby pokazac co po nie ktorym co sie na serwerach dzieje i nikt z tym nic nie robi

Ostatnie edytowanie: 26 czerwca 2015
  5. )tajfun(

)tajfun( Okazjonalny autor

[...] ma hacker szybka napraw b.a.n konto. BA pls??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 czerwca 2015
  6. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Nie wolno podawać nicków ani ID graczy. Dotyczy to także filmów, zrzutów itp.
    Upominam, nie narzucam kary za to bo sam jestem rozgoryczony takimi graczami.
    Proszę mimo wszystko napisać zgłoszenie do suportu.

SMOD_*Angua* lubi to.
  7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

w cytacie sie filmik wyswietla :)

8. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Już się nie wyświetla ;)

9. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

:D ze tak powiem ja w konkursie muszę podawać swój nick ? powiem tyle ze to trochę śmieszne ze nie można podać nick gracza który coś używa :) w końcu to tylko nick można zmieniać co tydzień... eh znowu sie nie załapałem na filmik :(

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

eh gdybym wiedzial nie informowal bym o filmiku id jest stale a nick tak mozna zmieniac tylko poco i tak kazdy by doszedl kim on jest lepiej zajac sie eventem bo jest swietny ale czasochlonny i pozera pustaka strasznie 5 mln kul w plecy a jeszcze kilka dni przedemna

11. "ma hacker szybka napraw b.a.n konto. BA pls??"

piszesz o szybkiej naprawie jako czymś z poza gry niby programie.?
    Może nie wszystko widziałeś ale kiedy dają na rynek mistrzowskie narzędzia to naprawa statku to coś śmiesznego. Sam tego używam w połączeniu z tym co mam na statku a naprawa 410k zielonego trwa może ze 35 sek.
    Nie chce skłamać ale jakieś 12-13k na sek reperuje mi sie łajba. Jeśli filmik dotyczył czegoś innego to warto sie zainteresowac

12. Sprawa do zgłoszenia do supportu w formie ticketa a nie na forum.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.