PL2 mapa szturmowa "słoneczko" do 15 lvl

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika 007timon, 10 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 007timon

007timon Zaawansowany

Witam piszę do graczy z apelem, ponieważ to co się dzieje na mapach szturmowych to jest kpina. Jeśli ktoś też się przyłącza do zmiany zasad na tej mapie niech pisze ten post lub podobny do pomocy technicznej:

Każdy wysłany ticket będzie na + w wywalczeniu normalnej gry na tych szturmowych mapach dla każdego, ponieważ dlaczego tylko Ci najlepsi mają dostawać nagrody z tych map ??

Golmix™, SMOD_Mróz oraz dynia432 lubią to.
  2. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

popieram kolegę wyżej.... powinni coś z tym zrobić... miało być dla słabszych troszkę graczy, żeby się rozwinąć, a jak widać jest dla najmocniejszych na całym serwie :D stalowe, brązowe i złote tarcze tam cały czas biją xD.

Ostatnie edytowanie: 10 września 2014
  3. oldbird

oldbird Forumowy żółtodziób

Jestescie smieszy 007timon na sloneczko wchodza nawet 2lvle zalezy tylko jakie bractwo rzadzi sloneczkiem i nie placz ze cie tam topia tylko wstap do dobrego bractwa to tez pobijesz sunbursty :D

4. 007timon

007timon Zaawansowany

#oldbird ja rozumiem że ty jesteś młody gracz.... :D bo dzisiaj się na forum, zalogowałeś i nie wiesz :D ale jak na słonecznej mapie pływa koleś top2 serwera pd :D ze złotą tarczą na full( 6mld pd), + jeszcze kilku z brązową i srebrną... z top 100 :D to o czym ty w ogóle mówisz ??
    dobre bractwo co ta 2 lvl elitki ubije nic xD nawet sunbursa nie zbije w pojedynkę... po za tym leją każdego jak popadnie ?? tacy ludzie już dawno nie powinni mieć dostępu do słoneczka :p

5. Tabask•

Tabask• Okazjonalny autor

tylko pomyslcie tez ze gten gracz ktory jest taki mocny tez kiedys byl slaby i przeszedl dluga droge zeby byc takim mocnym i ma prawo byc na tej mapie i topic kogo chce

6. oldbird

nowy nie jestem 4 lata na sf, i roznie bylo raz mialem slonko raz nie ale nie plakalem na forum zeby jakies ograniczenia wprowadzali bo mnie topia i na slonko wejsc nie moge pograsz troche to sie dorobisz

7. 007timon

007timon Zaawansowany

uderz w stół nożyce się odezwą :D prawda w oczy kole panowie z top 100 w pd z fullami ....
    nie jest tak do końca że ktoś mocny ma prawo cały czas tam przesiadywać, bo kiedyś był słaby.... dla kogo jest stworzona pierwotnie ta mapka ?? przecież nie dla najlepszych na serwerze :p oni powinni grać na bohemocie, a dla słabszych jest słoneczko....
    4 lata grasz ?? krótko stażem bo ja 6 z małymi przerwami :p

8. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

Ale co ma PD do tego, ja jestem 5 i kajak jestem, słonko mi potrzebne ^^

9. oldbird

6 lat?? i dalej na slonko wejsc nie mozesz :D a sloneczna nie jest stworzona dla slabych elit tylko dla graczy do 15 lvlu. Juz to widze jak gracze z salwa 12k mecza sie z amaterasu i wychodza na wielki minus :)

10. 007timon

007timon Zaawansowany

może i by się męczyli.... ale mogliby przynajmniej strzelić do amaterasu :p i mieć tą satysfakcję że zbili amaterasu z salwą nawet 12 k (dostali łate czy wiecej pd) :p a że są pazerni gracze top 100 etc. to nawet strzelić 3 salw nie można bo zaraz dno....a że wychodzić na minus ? :D ta gra ogólnie nie przynosi korzyści...
    ale pewnie jakby tych graczy przerzuciłoby na bohemota, to nie topili by kajaków z 2 elitką etc. tylko mieli by godnych siebie rywali...

PS. Jeśli mowa o lvl'ach to lvl 15 z 20 mln. pd na pewno nie jest równy lvl 15 z 5 mld. pd :p

11. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

PS. Jeśli mowa o lvl'ach to lvl 15 z 20 mln. pd na pewno nie jest równy lvl 15 z 5 mld. pd
    Nie wiem czego sie tak PD uczepiłeś PD nie ma znaczenia konto z 1lv może byc mocne bo niektórzy ładują kupę kasy :)

12. oldbird

Dokladnie domanek. A ty timon zastanow sie co piszesz wpadles na glupi pomysl zeby nam zabrac slonce bo kajaczki chca miec "satysfakcje" ze oddali salwe do amaterasu. Poza tym pewnie nikt z was by nie ubil amaterasu lub nie chcial bic np. z braku kulek bo na minus i tak tam wychodzicie a pozniej znowu bylby placz na foru bo amaterasu za duzo hp ma a wy za slabe statki itd.

PS. Juz cie pamietam timon przy evencie jak dostawales denko przy bocie to plakales na czacie i podawales kordy gdzie bijemy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 września 2014
  13. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

co racja to racja.przecietny statek z 15lvl lub poniżej bez rabatu badź i zniżki nie wyjdzie na plus chyba że w dni pirackiej bandery jak swietlik 1k za 400pereł jest ale to żadko a kajaczkow nie stać by kupić tyle kulek żeby go ubić całego

14. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

A co support albo BP ma do sytuacji politycznej na danym serwerze ? Wszystko zalezy tylko i wyłącznie od graczy, kto i ile plywa na mapach szturmowych.

15. 007timon

007timon Zaawansowany

nie płaczcie, ponieważ mówicie o kajaczka 30 mln hp do zbicia to nie problem nawet dla typowego gracza z 15 lvl :p
    tutaj nie chodzi o kajaczki, tylko o to że gracz, który ma powiedzmy 1 mld pd, a takich dużo ile musiał nabić sunbursów i amaterasu, zbierając z tego dużo pereł na rozbudowę :p ile mln. pereł zarobił ??
    a teraz takiemu kajaczkowi nie ma mowy, żeby nawet spokojnie jednego sunbursa, zbił to dlaczego macie pretensje do kajaczków ze się buntują, jak sami do tego doprowadzacie przez swoją zachłanność :p
    .... ale przecież jak słabszy gracz zbije parę sunbursów to wy na tym dużo stracicie :p

PS. Wprowadzenie powiedzmy PvE na takiej mapie... przecież nikomu by nie zaszkodziło.. :p

16. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

tak ale mozesz być w dolarach mieć zniki 10% i bić admirały na których mało nie zarobisz.Po 2 jak już cie przyjmnie ktoś z lewej to możesz wbić 16 i mieć behemotha.a mlrd PD to nie nabili na słonku lecz na eve z jadowitym sercem krwawym kłem i srebrnym ostrzem

17. 007timon

007timon Zaawansowany

to szczerze odpowiedz:
    Czy w tej chwili jeśli wszedłby na słoneczko słaby gracz ? ile zbije sunbursów zanim nie dostanie denka głownie od was ? bo ja wiem ile jest w stanie pograć.... max 5 min jak będzie się chował po kątach :p

18. Jack_Majer©

Jack_Majer© Forumowy żółtodziób

timon jezeli jestes w bractwie ktore kontroluje slonko mozesz bic nawet 24h te sunbursty z salwa 4k z pustaka

19. 007timon

007timon Zaawansowany

może i tak jest, ale dlaczego inni nie mogą bić :p przecież wszyscy powinni być równi jak wymyślili to dla słabych graczy to niech każdy słaby gracz ma możliwość... a nie jak jesteś w kontrolującym bractwie, i z tobą na słoneczku pełno full elit, które mają już prawie wszystko na max ....

20. Naza89™

Naza89™ Forumowy żółtodziób

czemu inni nie moga bic? Bo to gra piracka i tu sie topi

Ostatnie edytowanie: 10 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.