pl2 ranking panna

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -*BATATA*-, 13 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -*BATATA*-

-*BATATA*- Okazjonalny autor

1*S*P*I*R*Y*T*931
    2MAGIC£££MAN916
    3ED636869
    gracz na 1 miejscu zrobił tyle pergaminow w kilka dni ... bugowane pergi a wszyscy nadal nic.
    mialo byc bannowani i "uczciwe granie"
    wiec czekam na reakcje bo jak jeden moze to i kazdy !

2. Don

Don Czeladnik forum

cała ta trójka w kilka dni natrzepała pergaminów i prosze nic,a ja bym chciał żeby tu wypowiedział się jakiś BA a wiem że już jak robili te pergaminy to do suportu leciały pisma no ale to chyba wybrańcy albo kolesiostwo bo tak coś kiedyś usłyszałem,jak tak dalej bedzie to zostaną na tej grze same dzieci,duże dzieci [...]

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 marca 2015
    mentys lubi to.
  3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Ale proszę bez takich określeń. Tym razem upominam.

4. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Też o tym pisałem,może bez podawania nicków,ale tak właśnie to wygląda,tego SPIRYTA nie było w setce w pannach nawet,a po błędzie od razu wskoczył na 1 miejsce z liczbą 931 panien. To jest 9310000 pereł... Nawet nie połowa tego i ma zrobione kasztele na full i troche talentów.

5. †CYPIS†

†CYPIS† Okazjonalny autor

Ludzie ale po co wy tutaj Kapujecie i tak dalej jak wiadomo , że polski support i ten cały bigpoint , to Jedna wielka ściema tak zbanuja kogo chcą , a Dużo ludzi tak plywa na bugach itd. Ręka rękę myje. Tutaj sprawiedliwości nie bylo i nie będzie.

6. A ja pamiętam że gracze z drugiego i trzeciego miejsca byli ogółem wysoko w tym rankingu..a ktoś kto gra może po prostu "chomikować" panienki ..raz że to szybko się składa dwa szybko się robi..

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

No niewiem czy szybko sie skladaja pergi

8. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

Tak tylko że ów gracz, pierwszy w rankingu nawet na czacie globalnym się chwalił ile to on sobie "naprodukował" sobie pergów. Więc nie sądzę aby tak chomikował, bo nawet latając ciągle na podwajaczu ciężko uzbierać taką ilość panienek.

9. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

haha haha chomikowac zobacz ile ma 1 gracz na pl1 zrobionych panienek a serwer jest dluzej itp tkie kity to sobie mozesz wciskac tam w BP a nie gracza zalosne to wszystko jest z waszej strony tyle w temacie . Ciekawe ile wam placa byscie pisali takie bzdury

Cezary.1992 lubi to.
  10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dokladnie na dodatek mozna odzukac kilkuletniego gracza ktory gra od poczatku i ma duzo mniej pergusow to nie jest normalne wiec nie wciskajcie nam tu klamstw...

11. Po pierwsze grzeczniej..następny taki post będzie odpowiednio nagrodzony..
    Czy ja tu kogoś bronię? Czy ja tu próbuję Cie jakoś obrazić?
    Nie..więc sobie wypraszam..mam prawo do swojego zdania a Ty nie musisz się z tym zgadzać..
    Jak Ci coś nie pasuje to jest taki dział jak support..

12. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

na rosji też ładnie popłynęli : )
    1 乂☠乂КРИЗИС乂☠乂.1'213
    2DоberMan™1'176
    3☆ƦøωεƦ☆997

13. zielonysmok

zielonysmok Czeladnik forum

To pisz ze zwykłego konta. jeśli piszesz jako mod to już reprezentujesz ekipę. Nic tylko pogratulować...

14. delek

delek Naśladowca mistrzów

do zalozyciela tego tematu:
    wyslij ticket do supportu, ze napiszesz to na forum nic nie zmieni chyba, że ktos wysle ticket za ciebie

15. Bad.Boy75

Bad.Boy75 Okazjonalny autor

no widze żeś niejesteś za bardzo doinformowany bo wiedz że kiedy wchodziły nowe pergaminy to już był serwer pl2 więc i na pl1ipl2 weszły te same pergaminy w tym samym czasie no i tyle w temacie reszte to już sobie dopowiedz cz na pl2 aż tyle tych pergów mają narobione ?

16. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Tiketów było wysłane już pełno jak widać BP nic a nic z tym nie robi, smiech.

17. Czy ktos cos jeszcze chce dodac w tym temacie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.