PL2 Ranking PD

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™, 1 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

czlowieku ograrnij sie i nie pisz bzdur bo to byl event co wala kase na bp non stop i byli i wysokow rank PD i beda bo ten event im sprzyjal a nie tym co nie wydaja kasy i byli nizej w rankingach przed eventem mialem 870k pkt rangi a na zlota potrzebowalem 2mln a teraz niedosc ze spadlem w rank PD o 150 miejsc to i masakryczna ilosc pkt rangi sie pojawila do zlotej blachy bo prawie 4mln i to mial byc event dla tych co kasy nie wydaja to my chyba gramy w 2 inne gry bo ja kasy nie wydaje

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Co ty za bajki opowiadasz :p Nie grałeś to się nie dziw że spadłeś.
    Ja też kaski nie wydaje i wskoczyłem ponad 500 miejsc do góry, wbiłem sobie blachę i nabiłem trochę na zaś.:D
    Jak ktoś grał to się dorobił, i tyle ;)

3. MOD_Wolf

MOD_Wolf Guest

Nie było żadnej oficjalnej imformacji o cofaniu PD. Jedynie moim domysłem może być, że niczego takiego nie będzie ponieważ nigdy nie było żadnej cofki. Jednak na pewno jeśli coś będzie wiadomo to dostaniemy taką informację w oficjalnych ogłoszeniach :)

4. Nie każdy miał możliwość bicia. :D

5. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Ajj, no to już nie moja wina :D
    Nie wiadomo jak do tego podchodzić, bo:
    #Słabsi gracze cieszą się że była jakaś szansa by dogonić tych co wbili PD na bugach i programach. Taka prawda, zbugowane mojo - pergaminy - spych na nockę i PD się wbijało niektórym ^^
    #Ale znowu są lepsi gracze co się namęczyli to wbijając, wydawali kasę, bili cały czas przez 5 lat i zostali w tyle. Wystarczy spojrzeć w pierwszą 100 a nawet 10.

Najlepiej tego nie ciągnąć i grać dalej, nie narzekać. Co będzie to będzie.
    Ciekawe jaki będzie następny event, bo żeby był sens to teraz powinien być taki każdy event.

6. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Co do następnego eventu - proszę nie! Ja się jeszcze z tego ostatnie nie otrząsnąłem :p.
    A co do PD - fakt troszkę przegięcie z takimi ilościami ale cóż ... i to też do końca nie wygląda tak kolorowo jak się wydaję, bo żeby nabić takie ogromne ilości PD niektórzy zrezygnowali z zarabiania perełek, kosztem reperowania ludzi. Dodatkowo mogę stwierdzić, że to nie było reperowania, ale wyciągnie z graczy PD.
    Dlatego są różne rankingi. Każdy ma swój styl grania - jeden chce być wysoko w PD, a inny woli ranking PB - nikomu nie można narzucać stylu grania. Dodatkowo stwierdzam, że jeżeli ktoś potracił rankingi to niestety, w tym evencie było coś za coś - albo duże ilości pereł, albo ogromne ilości PD - trzeba było wybrać, nie można mieć wszystkiego.
    I też nie ma co narzekać, aż tak bardzo bo jak do tej pory od eventu na Hallowen jest całkiem niezła passa opłacalnych eventów - oby tak dalej BP ! (naprawiajcie jeszcze troszkę szybciej błędy i będzie elegancko!)

MAJTEK™ lubi to.
  7. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Masz racje była to ogromna szansa nadgonić graczy którzy nieuczciwie zdobywali PD na bugach(głownie zwiekszonej ilości armat).

MAJTEK™ lubi to.
  8. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

No dokładnie Leniuszku, po 4 latach bp znowu zaczyna robić eventy opłacalne:D
    A co do eventów, wg mnie po tym evencie wszystkie następne powinny być na tej samej zasadzie(chodzi mi o pd). Bo ja i jak większość osób wbiłem więcej pd na evencie niż to co zbierałem przez 4,5 roku.
    I jak teraz bd eventy starego typu to ranking będzie bez sensu.

A w ten sposób zmieni się ranking. I będą prowadzili Ci gracze co grają dużo i wbijają PD na evntach. A takie PD jak z adm. armat czy z perga będzie już niepotrzebne.

9. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Zawsze te PD wbite z armat admiralskich podtrzyma pozycje poza eventami :)

10. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Skąd wiesz?

Źle mówisz bo gracze lepsi zawsze repią się razem, i nawet nie dają kajakom , 1 z pd 2 i na wzajem przykładowo, wiec też nie mieli zbytnio szansy , a jak by chciał ktoś w miare podskoczyć to by musiał kilka razy repać a to już za duża strata by była dla tych graczy wysoko rankingowych. Chciwość i tyle.

Zgadam się i teraz ja szary gracz jak mam nabić taką różnicę ?

Nie zgodzę się , ponieważ teraz event goni event nie ma czasu normalnie popływać pograć , porobić pergi , event kończy się to zaczyna zaraz drugi jak tak będą wyglądać eventy to żeby nie być na 10 tys miejscu trzeba będzie w każdym evencie grać non stop a strata czasu.

Zaraz ktoś powie a kto Ci każe brać udział ?
    A każe, bo event na tobie wymusza , jak nie będziesz brał udziału to będzie jak teraz, ludzie polecą w rankingach, rangach itp i potem już możesz nie odzyskać tego co pracowałeś latami, miesiącami i męczarniami.

Pozdro.

11. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

mi tam sie podoba przed eventem 42 w ranku a po evencie 2 do tego 3 mln perel na plus, screena mam z blacha teraz moga zabierac aby perly zostawili:D

MAJTEK™ lubi to.
  12. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

hehe , Jin-u ty to eventowy chłopak jesteś :p po eventach Cię nie widać, niech Ci zabiorą PD :D bo to za masakarycznie różnice są , to że można było wbić dużo PD ok 100 mln może 200 mln ale nie 15 miliardów czy ile ty wbiłeś... :)

13. ๖ۣۜBelfego®™

๖ۣۜBelfego®™ Zaawansowany

hehehe co ty Jinu teraz na słonku po iveńcie śmiga puki ma slonko musi korzystać bo jak mu level ściągną albo bana dadzą za wykorzystanie błędu to już nie pozarabia ;P

14. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

i frytki do tego :D

15. †LOLEK†

†LOLEK† Czeladnik forum

Dajcie spokój z tym PD niby czemu mają odpisywać ???
    Prawda jest taka , że Gul^^ teraz niektórym skacze , a przecież szanse na wbijanie Pd podczas eventu miał każdy taka samą ,a teraz płacz i lament nie wiadomo o co ;P Pogratulować tym co poświecili swój cenny czas i perełki na kulki i tyle xD

16. -zingzong-

-zingzong- Forumowy żółtodziób

sami sobie strzelili w kolano kto im kupi teraz podwajacz pd i pe

17. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

na pewno nie ten kto chciał poprawić ranking i nie mógł normalnie korzystać z eventu :)
    masakra z tym pd

18. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Tylko zobacz, ze korzystanie z eventu praktycznie sie nie zmienilo, jedynie pd ponabijane a Ci slabsi gracze i tak sie nie wybili wiec mysle, ze o ile mialo to na celu poprawe zycia slabszych elit to i tak nic sie nie zmienilo :p

19. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a powiedz mi co ja miałem zrobić z 16lvl na mapie wroga?:) może 5 wraczków udało mi się ubić przez cały event:)

20. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

no z tymi wraczkami to przegieli na maksa, niewiem komu to przeszkadzalo, ale zeby nawet wraki levelowo dawac to juz przeginka byla :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.