Plac targowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika modzel18, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. modzel18

modzel18 Forumowy żółtodziób

kto jest za wprowadzeniem widocznej ilosci zlota postawionego na aukcji i zwrot jesli taka aukcje przegrywamy, tak jak jest w do. skoro tam wprowadzili tu tez mogliby tak zrobic. mi sie wydaje bardzo fajny pomysl

2. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jak by było widać kto ile daje kasy to było by multum ticków bo sporo panów od kilku miesięcy non stop wygrywają po kilka rzeczy na raz no ale jak zwykle tickety nie działają :p ja to bym proponował najpierw wyzerować licznik kasy do 0 żeby te bugowane złoto z jakiś kont czy tez bractw znikło a potem sie bawić w jawna licytacje co do zwrotu kasy za przegrana czy ja wiem nie za bardzo mi sie podoba ale jak by sie udawało zwrócić troszkę kasy to by były fajniejsze abordaże no ale jak narazie za dużo kasy ludzie maja jak to można zauważyć i wpaść na kilku co w nocy latają na śpiocha i wyciągnąć po 300m i potem zalicytować i nie wygrać.. czasami sie udaje jak takich panów co licznik konta przekracza kilkadziesiąt zer nie ma aktualnie w grze :p

3. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

ja tam wole tak jak jest teraz :p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.