Płatek Śniegu

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika *FREDDY_KRUEGER*, 25 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *FREDDY_KRUEGER*

*FREDDY_KRUEGER* Okazjonalny autor

Walcz z falami zimowych wrogów, aby zdobyć najwyższą nagrodę na tej magicznej mapie, aby uczcić zimowe Przesilenie dnia z nocą! Nie zapomnij użyć amunicji śnieżnej, ponieważ w tym miejscu zada ona więcej obrażeń niż zwykle!
    Nagrody z Fal:
     867 500 Pereł
     373 500 amunicji śnieżnej
     650 Harpunów adamaszkowych
     1 858 500 punktów Elite
     4 980 000 punktów doświadczenia

Nagrody za ukończenie mapy:
     50 000 Pereł
     30 000 koron
     10 000 monet Yulong
     500 monet Safanad
     50 Orichalkum

Losowy przedmiot:
     Klucze do skrzyń skarbów, naprawa awaryjna, sakwa gwiezdnego chowańca, sakwa, Królewska sakwa głębinowa, Skrzynia kapitana, sokole oko, Teleportacja, Bomba dymna, Super płyty pancerne, brawura, kamień burz lub chłodny dotyk

 7 dni dowolnego kadłuba: Panny, Koziorożca, Strzelca, Raka, kolosalne szkody lub niezwykłe szkody

 Losowe wzmocnienie: Pokład szaniec, wzmacniacz punktów reputacji, podwajacz skrzyni skarbów, Piekło Voodoo, Lalka Voodoo, Zaklęcie wzmacniające, Łaska Trytona, Dziedzictwo pirackiej lagi, Wypolerowane lufy, Królewska łaska, przychylność Królowej

 Szansa na otrzymanie jednego z poniższych projektów; Lodowy kawalerzysta, wieczna zima, Wilcza Paszcza, Królowa lodu, Skadi, Heimdall, Dalendris, Lodołamacz, Karmazynowy Płatek, Bifrost, Światecznie Biały, Świątecznie zielony, Świątecznie czerwony, Piękna Astrid lub Łaska Frei

 Szansa na otrzymanie Figurki Królowej Lodu

Nowe projekty statków:

 Piękno Astrid
    o Poziom 32: 32% do Abordażu
    o Poziom 32: 32% obrażeń krytycznych
    o Poziom 32: 160 000 punktów życia
    o Poziom 32: -16% szybkości naprawy, 64% wartości naprawy

 Łaska Freyi
    o Poziom 32: 32% obrażeń od armat
    o Poziom 32: 32% obrażeń harpunem
    o Poziom 32: 160 000 punktów Voodoo
    o Poziom 32: 19,5% szansy na unik

A JA OTRZYMAŁEM

2023-12-25 11:28:54
    Otrzymałeś 120829 pkt. elitarnych.
    Otrzymujesz 62895 PD (pkt. doświadczenia).
    Otrzymałeś 57346 x Amunicja śnieżna.
    Otrzymałeś 11470 x Perły.
    Otrzymałeś 209650 x złoto.

BRAWO NAPRAWDE WARTO TĄ MAPE KUPIĆ !!! OSZUSTWO!!!

2. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

Ja mialem 2 takie mapy, jedna z kalendarza 1 chyba z kodu. w jednej skorka tragedia, w drugiej nic :) Zgadzam sie szkoda PLN lepiej kupic nagrodze korsarza. Kupujcie co warto, nie pierdoly. TS i do bractw :)

3. CiemNy

CiemNy Zaawansowany

ja rowniez przeszedlem mape i zadnego statku nie otrzymalem, mialem kupic pare map byc uzyskac te design'y, ale jak zobczylem co dostalem i tutaj co widze, tymbardziej nie kupie, moze nie tyle co oszustwo ale ta ich szansa mnie rozsmiesza, to jak z tancami smierci te 2 statki zdobyc

4. *FREDDY_KRUEGER*

TO SĄ NACIĄGACZE

5. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Trzeba pamiętać że jest to szansa a szansa to nie pewniak, dodatkowo jeśli nie posiadacie starszych skórek wymienionych w ogłoszeniu zmniejsza się szansa na otrzymanie nowej, ja miałem wszystkie starsze oprócz jednej i w pierwszej otrzymałem Piękna Astrid w drugiej starszą skórkę chyba Lodowy kawalerzysta a w trzeciej mapce Łaska Frei, 1 mapkę kupiłem druga z kalendarza a trzecia z błyskotek, co do skórek z ewentu to też mam już wszystkie, oprócz kalendarza ale raczej kupię za cukrowe pałeczki brakujące części więc prawie mam.

6. *FREDDY_KRUEGER*

a ja zrobiłem 3 mapki i nie dostałem nic więc dziękuję za taki syf szkoda kasy na to ówno