Pływanie

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 28 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

witam jak wszyscy wiemy na morzu pływa sie troszkę dziwnie i śmiesznie w prawo lewo góra dół na skos niby jest ok no ale reszta to ja nie wiem jak by mieć pijanego kapitana statku który kreci kołem na lewo i prawo albo wina statku bo ma kapcia lub cos podobnego :p jeśli sie nie mylę BP wydało inna gra piracka w której niby pływa sie bez żadnych problemów w każda stronę lecz jakoś mi ta gra do gustu nie przypadła ale tam pływanie wydaje mi sie troszkę bardziej prawdziwe wiem nie wszystkim to przeszkadza ale jak widzę ludzi na full prędkości i jak użyje jeszcze kamyczka to juz normalnie śmiech na sali bo tak nim trzęsie ze statek by sie rozleciał :p

Czy istnieje możliwość by BP zmieniło sposób poruszania sie na morzu ?

delek lubi to.
  2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Temat przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu. Co do tego pływania to zgodzę się z Tobą że śmiesznie to wygląda, tym bardziej jak teraz są takie prędkości. Ale z drugiej strony taki urok tej gry, ciężko sobie po tylu latach wyobrazić inaczej pływanie, pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 października 2014
  3. delek

delek Naśladowca mistrzów

ja tam lubie jak statki machaja ogonkami ;) dodali by takie ogonki kolorowe płynace w wodzie za statkiem hehe

4. Mnie to nie przeszkadza :)
    Może być tak jak mamy i jak zmienią też będę zadowolony :) Chyba ;)

5. »ARTYSTA◊ЯРK«™

»ARTYSTA◊ЯРK«™ Czeladnik forum

To byłby za duży cios dla SF ponieważ takie pływanie towarzyszy nam chyba od początku gry

6. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

a ja bym wolał żeby statek pływał prosto a nie prawo-lewo :)

7. Hellboy

Hellboy Czeladnik forum

To jest gra piracka i każdy kapitan miał zapas rumu. Już się domyślacie dlaczego tak statki pływają? :)

8. Co racja, to racja :D

9. rajjar

rajjar Zaawansowany

BP nas kręci i statki się kręcą

ChceszTopke[USS] lubi to.
  10. Boję się, że jakby zmienili sposób pływania statków to z powodu błędów przestałyby one w ogóle pływać :p

11. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Statki żaglowe na morzu, oceanie pływają właśnie tak jak w Seafight tzn. ustawiają się żaglami "pod wiatr". Prawdę mówiąc są żagle łapiące wiatr z niemalże każdego kąta, ale najszybciej i najefektywniej pływa się tak właśnie manewrując statkiem.;)
    PS. A poza tym to największa zaleta tej gry, bo chociaż tego uczy, że statki żaglowe "nawracają" zależnie od wiatru.

12. Tylko jeszcze brakuje nam tego podmuchu wiatru i woni bryzy fal:)

MOD_Demoniczny i Sephrio lubią to.
  13. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Rumu człowieku to już przeżytek hahaha...
    Piraci pływali po całym świecie więc ja to jak pływam to nie rum tylko zrywam konopie mój kapitan jara wali krechę w nosa i tyle już się nie pije jak kiedyś xd a dla większej bani dopalacze to wtedy stoje w miejscu bo kp śpi buhahaha

14. Vexus

Vexus Czeladnik forum

Mogliby to poprawić aby wyglądało to jak w dark orbit to w sumie gra tych samych twórców

15. •°°°SCORPION°°°•

•°°°SCORPION°°°• Czeladnik forum

jaak dla mnie to wszyscy chcą tą gre ostatnio ulepszac itd.
    ja mam 3 lata kajaka i 205 armat z czego 199 za złoto :p i nie narzekam na salwe 2.5 k

* wcale XD jak inni moga miec salwy po 11k z pustaka!?

Nie piszemy ostu pod postem. Używaj opcji "edytuj".
    MOD_Demoniczny

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 kwietnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.