Po aktualizacji gra nie działa

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika -Pirat_Jarek-[B9T], 23 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Jak w temacie, po dzisiejszej aktualizacji naprawa dźwięku na unity - (komu to potrzebne, ja rozumiem że ważniejsze błędy muszą czekać bo komuś dźwięków zachciało się słuchać)
    występują następujące błędy:
    1. Na kliencie nie można włączyć mapy morza.
    2. Przy próbie wejścia na mapę morza zamula stronę główną i na tym koniec.
    3. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu ponownym klienta aktualizacja świeci się na czerwono i nie chce się zakończyć, po zamknięciu pokazuje że z powodzeniem zaktualizowało ale na mapę morza nie można wejść.

Cudak70 lubi to.
  2. Cudak70

Cudak70 Forumowy żółtodziób

Tak samo...

3. Potwiedzam co koledzy napisali - na kliencie nie laduje sie mapa morza. Jedynie strona glowna dziala. Po wcisnieciu na GRAM nic sie nie dzieje. Nalezaloby cofnac aktualizacje i przywrocic wersje poprzednia gry :)

prymus4 lubi to.
  4. prymus4

prymus4 Czeladnik forum

tak zgadaam sie tak do 2006 roku najlepiej hehe ;););)
    ;)

5. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Którego serwera dotyczy problem? Tylko PL?

6. -Pirat_Jarek-[B9T]

Ja gram na PL nie wiem jak inni

7. SCM_Spacja

Problem zgłosiłam wyżej.

8. Beatko na moim serwerze rowniez nie dziala ;-)

9. -Pirat_Jarek-[B9T]

Ja też zgłosiłem, problem w tym że tutaj na forum powinna być oddelegowana osoba zajmująca się tylko i wyłącznie błędami pojawiającymi się w grze, jest to problem narastający codziennie mamy do czynienia z nowymi błędami serwowanymi nam przez pracowników BP, naprawiane są błędy z przed kilku miesięcy w żaden sposób nie wpływające na grę a poważne których jest masa zaległych pozostają, każdy ewent to błędy, każda aktualizacja to błędy. Błąd z konfiguracją ustawień statku istnieje od początku unity, i nadal nie jest naprawiony.

szymo4 lubi to.
  10. SCM_Spacja

Widziałam Twój post i już zgłosiłam:)

11. Odpisali z supportu, ze problem znany i przekazany dalej.

12. Pamietacie co jest potrzebne oprocz najnowszej Javy do dzialania przegladarkowej wersji ? Mam taki blad : Your browser does not support any of the required graphics API for this content. W przegladarce wlaczylem WebGL Draft Extensions i Przyspieszenie sprzetowe ale nie pomoglo. Problem dotyczy Chrome oraz Opery GX. Macie jakies pomysly ?

13. SCM_Spacja

I co wg Ciebie taka osoba miałaby robić na forum? Przecież jest pomoc techniczna, która przekazuje informacje o problemach zgłaszanych przez graczy. Dział techniczny BP nie znajduje się w Pl ;)

14. SCM_Spacja

A Mozilla?

15. Masz na mysli FireFox firmy Mozilla ? :p Zaraz pobiore :)

EDIT:

Na tym w koncu dziala. Ale zastanawia mnie, czemu na Chrome nie dziala jak u niektorych ?! :O

16. SCM_Spacja

U mnie nigdy nie działało na chromie i miałam taki sam komunikat jak Ty ;) a Mozilla Firefox dokładnie miałam na myśli

17. Musze rozwiklac ta zagadke - czemu na Chrome nie dziala ?! :p

18. *U-175*kondor

*U-175*kondor Forumowy żółtodziób

klient gry nie ładuje mapy morza.pozdrawiam ide na spacer

19. SCM_Spacja

Jak znajdziesz rozwiązanie to się podziel ;)
    To już wszyscy wiemy, miłego spaceru :)

20. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Brak aktywnosci - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.