Po co w to grać ? Ekipa ma wywalone na graczy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **PL-TYCHY**, 22 lipca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Pytanie jak temacie.

Po co mam grać i poświęcać swój czas skoro ktoś inny nabija waluty na bocie bez żadnych konsekwencji ?

Zgłaszam ID graczy którzy ewidentnie latają na bocie i to nic nie daje. Śmieszne de buffowe akcje rownież ich nie obejmują. PT odpisuje zawsze to samo "dziękują za zgloszenie ale nie mogą poinformować o wynikach" gdzie po raz kolejny się kompromitują bo wyniki to ja znam bo widzę czy dany automat dalej lata na bocie czy nie.

Gracz jeden czy drugi non stop całą noc bije safanady , yulongi , podczas ataku i ucieczki na książkach w tej samej milisekundzie zmienia kierunek płynięcia to ewidentny bot.

Ekipa ma wywalone. Czy Wy zgłaszacie takie ID do dewelopera czy sami sprawdzacie jak to wygląda ? Bo powinien chyba jakiś admin od czasu do czasu wypłynąć na morze i się przypatrzeć , przecież to proste.

Testkonto lubi to.
  2. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Co jak co to prawda I nie tylko na boty tak maja wywalone ale tez na graczy co używają bugi w grze w celu osiągniecia korzyści . A akcja debuff jest prowadzona tylko po długich eventach i działa tak ze ci co kupili mniej niz 2 pakiety buffa dostana a reszte zobaczy sie nastepnym razem :)

3. Axiv

Axiv Zaawansowany

Jak ci zbanują graczy za używanie bota, to napiszesz kolejny temat z tytułem "Po co w to grać? na serwerze jest pięć osób" :D

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłaszamy i tylko tyle możemy zrobić.

5. wadaaa.74

wadaaa.74 Okazjonalny autor

Ja tak samo zgłaszam graczy ale to bez jakiegokolwiek efektu. Konta wygodne dla nich są nietykalne. A my jesteśmy bez szans.. pozdrawiam

6. **PL-TYCHY**

**PL-TYCHY** Aktywny autor

Moglibyście jeszcze monitorować sprawę i dopytywać czy gracz już otrzymał kare czy nie. Zgłaszam bociarzy po kilka razy w tygodniu i dalej latają ;/

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nie mamy takiej możliwości.