Po polsku mozna?

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 20 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Jak w temacie:

3 – Zabronione jest udostępnianie konta Seafight oraz przekazywanie/używanie loginu i hasła nikomu poza swoim.

Swoim czyli komu?

A tak na marginesie to powiem tylko ze handelek kontami kwitnie w najlepsze...
    No ale by to wiedziec to trzeba by przynajmniej na allegro zajrzec...
    Jak dla mnie to szykuje sie kolejna - po debufach - wypierdziana akcja BP.

1 – Zabronione jest korzystanie z VPN (proxy) podczas gry/płatności w Seafight, tj. gdy Twoja rzeczywista geolokalizacja nie zgadza się z tą w grze.

Konto zalozone w PL, wybywam do DE i co? mam zakladac kolejne konto bo sie geolokalizacja nie zgadza?
    A na dodatek platnosci (ewentualne, bo raczej nie przewiduje) bylyby w Niemczech z polskiego konta bankowego lub z polskiej karty...

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2022
  2. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Stały bywalec

3 – Zabronione jest udostępnianie konta Seafight oraz przekazywanie/używanie loginu i hasła nikomu poza swoim.

- Swoim czyli chodziło pewnie o rodzine :D

1 – Zabronione jest korzystanie z VPN (proxy) podczas gry/płatności w Seafight, tj. gdy Twoja rzeczywista geolokalizacja nie zgadza się z tą w grze.

Konto zalozone w PL, wybywam do DE i co? mam zakladac kolejne konto bo sie geolokalizacja nie zgadza?
    A na dodatek platnosci (ewentualne, bo raczej nie przewiduje) bylyby w Niemczech z polskiego konta bankowego lub z polskiej karty...

- Wytłumaczę ci jak najlepiej umiem. Chodzi o to że jak zakładasz konto używając VPN i łącząc się do Niemiec, twoje konto posiada walutę gry w euro. Tworzyłem kiedyś konto na przeglądarce z wbudowanym VPN więc waluta gry była przypisana jako dolary, była ona nieaktywna z tą rzeczywistą czyli PLN bo przecież siedziałem w Polsce. Jak założysz konto w Polsce bo tam powinnaś to zrobić i wyjedziesz na przykład do Niemiec to nic się nie stanie bo dalej będziesz płacić w PLN. Nie bez powodu przy chęci zmiany waluty proszą o dowód osobisty :)

A po drugie to nie patrzcie na to bo ludzie robią i tak swoje i nic przez 10 lat się nie działo. Jakby mieli na to zwracać uwagę to w grze pływało by 10 statków online dziennie. To działa tak samo jak z tymi botami :rolleyes: