po raz kolejni ci chłopcy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Rizi_, 5 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

Kupiłem na global 7 przed zmianami pakiety , w których byli chłopcy okrętowi . Ok zmieniliście ich właściwości, ale po tych zmianach wchodzę sobię w oficerów i nie widzę na jaki okres czasu mam Okrętowych Chłopców, czy to zostanie poprawione, bo w żadnym miejscu w grze nie widać informacji na jaki okres czasu się ich ma..

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Można sprawdzić ich posiadanie na mapie morza. Klikając na tzw szabelki - zakładka oficerowie - pod nazwą chłopcy okrętowi.

3. *szablak*

*szablak* Okazjonalny autor

ahahhaahahha ja nawet nie mam takiej ikony kolego MOD... ani szarej ani kolorowej a wiem na pewno ze ich mam bo kupowałem a tam gdzie opisujesz nie widac ich. wiec gdzie są???

4. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Jeżeli tak twierdzisz, napisz do PT (pomoc techniczna). Sprawdzą dokładnie czy masz ich faktycznie, czy może ich czas minął, a może jest błąd wyświetlania.

5. POLSKA

POLSKA Młodszy ekspert

zgadzam się ja tez nie mam ikony z chłopcami i nie wiem na jak długo ich mam

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

tak jak wyzej nie mam ikony sprawdzilem a chlopcow posiadam bo widze po ilosci armat

7. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

To pewnie jest jakiś błąd z wyświetlaniem na kontach graczy, warto to zgłosić.

U siebie też sprawdziłam, na początku ich chyba nie widziała, weszłam w powielacze, potem znów w oficerów i byli, odnaleźli się;)

8. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Ale zenada nawet nie widac na ile sie ma chlopcow jak zwykle wprowadza sie mase rzeczy z masa błedów ktore sie nie naprawia cale sf

9. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

zrób tak jak napisałam wyżej, luknij w oficerów, jeśli ich nie ma wejdź w powielacze i potem znów w oficerów. Powinni sie pojawić

10. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Miejscem w grze w którym możesz zobaczyć na jaki czas posiadasz chłopców okrętowych jest czarny rynek o ile nie masz wykupionego limitu:

Pisząc tego posta, początkowo nie miałam info w oficerach o chłopcach a tylko o niewolnikach. Po przejściu przez czarny rynek ta informacja na moim koncie się odświeżyła i jest:
    Załoga -> Oficerowie:

Po pojawieniu się info o chłopcach, zniknęło w oficerach info o niewolnikach. System jeszcze tych dwóch członków załogi traktuje jako jeden rodzaj pomimo że właściwości są pozmieniane. Możliwe że powodem zamieszania jest zamieszanie z wycofywaniem chłopców z gry. Miejmy nadzieję że zostanie to skorygowane. Ewentualna informacja o czasie trwania mogła by być udzielona przez PT, jak już ڜFØĈŽКΛھ wspomniała.

11. DarkShark

No niestety jak sie kupi ten max co laskawie bp daje az na 6 dni to na czarnym rynku znika i nie ma mozliwosci cokolwiek zobaczyc

12. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

Ok, no to raczej problem rozwiązany poczekam, do czasu aż bedą owi chłopcy na czarnym rynku..

13. DarkShark

Rozwiazany co gdzie, chyba tak jak masa innych błedów lagów bugów zlepek chaosu i bałaganu

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2018
  14. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Wszystko w swoim czasie, wiem to denerwujące, ale cóż taki urok naszego SF :rolleyes:. Spróbuj tak jak wcześniej napisałam co można zrobić ;).

15. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

Twój sposób mi nie zadziałał, ale dziękuje za same chęci

16. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

A przelogiwanie, F5, inna przeglądarka? Jeśli nie chcą się chłopcy pokazać to zostaje PT.

MOD_Blendsky lubi to.
  17. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.