Blad Poczta WP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michuolo19, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michuolo19

michuolo19 Czeladnik forum

witam mam problem z odzyskaniem hasła do seafight poniewaz wysyłam że zapomniałem hasła i mi na poczte nic nie przychodzi u kolegi na wp przychodzi w 3 sekundy a ja juz czekam pół dnia jest moze jakiś problem /?

2. Sprawdzales w zakladce "spam"?

3. michuolo19

tak i nic nie ma ani hasło nie chce przyjsc ani nazwy użytkowników na ten email

4. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Napisz do Pomocy Technicznej :)

5. michuolo19

no ale to musze z innego konta niz te co chce odzyskać hasło

6. to podaj ze piszesz z innego podaj nick ID i serwer.. a o reszte dopytaja jak cos :)

7. michuolo19

ok dziękuję

8. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Musisz napisac z tego konta, na ktore nie dochodza wiadomosci o zmianie maila/hasla.

MOD_Stark lubi to.
  9. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

Małgos jak jak się nie zaloguje,jesli wyśle z innego to juz dalej jak trafi na mądrego z pomocy to dopyta i bedzie ok,np.bankingi itd

BA_margarites lubi to.
  10. Udało się już rozwiazać problem?

11. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak dalszej aktywności, rozumiem że problem został rozwiązany tak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.