Podwajacz vs. Behemot

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hugo1199, 2 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Cześć. Gram sobie i gram na PL1 i naszło mnie by kupic podwajacz ale ze gram max 4h dziennie i bardzo mnie nudzi zbieranie bonów to mam do was pytanie ile można wyciągnać z 4h grania na błyskach a ile (cirka) z behemota. Statek full admiralskie, kasztele na DMG/speed, talenty w to lub w to :).

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

A to zależy od twojego podejścia do rankingu. Jak chcesz PD i PE no to szturmówka. A jak Ci na tym nie zależy to lepiej błyski.
    Można do tego jeszcze podejść że z błysków masz mojo-pergi-PD i PE.
    Pod względem pereł to bym wybrał błyski :D

3. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

oj szkoda podwajacza jak grasz tylko 4 h dziennie

4. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Bez przesady, ja gram 4/6h dziennie i nie jest tak źle :D

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Ja osobiście też polecam podwajacz. Oprócz perełek dostajesz jeszcze "mojo" co jest równoznaczne z pergaminami, a więc dodatkowe perełki. Dodatkowo behemot ma to do siebie, że nie zawsze na niego trafisz. Dodatkowo z mojo będziesz miał kulki elitarne, które np. możesz wystrzelać na behemota ^^.

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

4h dziennie na podwajaczu to w 2 miesiące jakieś 1.5 bańki pereł, 10k mojo, trochę pergaminów i 400k kulek elitarnych :)

7. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Tylko znając zycie po tygodniu mi sie znudzi :D

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

No jak kupisz podwajacz, to warto już go jednak wykorzystać w całości:p

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a właśnie że po tygodniu wchodzi w krew i zbierasz jak automat :p po 6 miesiącach może się znudzić ale nie po tygodniu:)

10. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Gram praktycznie od początku pl1 i kupiłem podwajacz 3 razy. Raz wytrzymałem 2 tygodnie, drugi raz był krótki bo niecały tydzień i zobaczymy jak teraz będzie :)

Możecie zamknąć :)

11. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak więc - zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.