Podwajacz

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika NocnaZmora93, 13 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NocnaZmora93

NocnaZmora93 Forumowy żółtodziób

Siemka moja propozycja bylby podwajacz na tydzień za sms. Gra sporo nowych ludzi ktorzy nie maja dostepu do konta bądz tacy ktorzy go nie potrzebuja:) Podwajacz na tydzien za sms bylby dobrym rozwiazaniem:) BP byloby zadowolone i gracze:) co o tym sadzicie?

2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Dla BP dobry pomysł na pewno:)
    Jakby tam ktoś w marketingu pomyślał to wiecej rzeczy by dali za sms y a nie tylko podwajacz ;)

3. NocnaZmora93

Mi i napewno nie jednemu graczowi ulatwilo by to zycie:) Wiecej zeczy za sms to wiekszy zysk dla BP nie ukrywajac;)

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

sms operator zdziera niezly % kup se to karte jak ona sie ma paysafecard

5. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Po kartę trzeba chodzić ;) a telefon każdy ma ;)
    Moim zdaniem zarobili by na tym bo przecierz zawsze marże operatora można na klienta przerzucić :p
    Ale nie moja firma nie moja sprawa ;) niech sie BP samo martwi o swoje przychody :p

6. NocnaZmora93

Temat poruszony:) Mam nadzieje że BP pójdzie Na przeciw oczekiwaniom klienta;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.