Pokład Hebanowy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ADMIRAL[®™®], 21 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

Hejka ;) Tak jak w temacie mam pokład hebanowy na 6dni wieć kupiłem srebny pakiet premium i udało mi się wyłapać premium jeszcze ze skrzynek. I mam na około 300dni lecz nie przedłużyło ani pokładu ani majtka 5 którego mam z działu płatnosci i wczeniej wszystko pięknie przedłużało... Ma ktos również taki problem może?

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Sugeruje napisać do pomocy technicznej jak najszybciej i skonsultować te sprawę ;)

3. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

mi też nie dolicza jak podniosę premke ze skrzynki .
    pisałem do pt odpisali że sprawdzają problem ,pracują w pocie czoła z tego wynika że nikomu nie dolicza bo ci co mają na lata to nawet pewnie tego nie sprawdzają

4. ADMIRAL[®™®]

super czyli za 3dni strace pokład :D i za co ja płace :/

5. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Nie sądzę by miało się tak stać, póki masz premium na koncie to pokład nie może zniknąć.
    Udało się rozwiązać twój problem ?

6. ADMIRAL[®™®]

Tak :) Dzięki wielkie :D Temat do zamknięcia.

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

To dobrze, temat na życzenie zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.