pokład z kości słoniowej

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika larcz55[KP], 1 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. larcz55[KP]

larcz55[KP] Czeladnik forum

Czemu opis w FAQ jest nieaktywny? Jeśli kupię pokład w sklepie za 15 tyś pereł to na jak długo? I jeśli kupię drugi pokład "hebanowy" który także jest dostępny w sklepie za 15 tyś to na jak długo go dostane (z opisu wynika że na 3 miesiące bez premium, czy to prawda?).

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Słoniowy masz na stałe, heban na czas trwania konta premium.

3. larcz55[KP]

OK, a jak nie mam premium to za 15 tyś pereł heban mam na 3 miesiące, tak?

4. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

Za perły masz na 1dzien bez premki. Jeśli masz premium to zostanie z tobą do końca premium

5. larcz55[KP]

To jak mam to rozumieć?

"Kiedy pokład hebanowy zniknie ?
    Pokład statku zniknie po 3 miesiącach od dnia zakupu, jeżeli gracz nie będzie posiadał konta Premium."

6. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Są to stare opisy gdy jeszcze za te pokłady trzeba było płacić PLN kiedyś 120zł na 3 miesiące potem 80 itd. teraz BP poszło graczom w tej sytuacji na rękę i możesz kupić to za perły a nie na PLN krótko pisząc jak pisał PP z kości słoniowej masz na stałe jak kupisz za perły a pokład hebanowy masz na 1 dzień za 15k pereł ale jeżeli masz premium to zostanie on z Tobą tak długo jak je posiadasz, jeżeli premium nie masz zniknie po 1 dniu i będzie trzeba kupić znowu jeżeli masz premium na 5 dni będzie 5 dni jeżeli masz na 5 lat będzie na 5 lat itd. łatwiej już nie wytłumaczę :p

7. larcz55[KP]

No tak też myślałem ale wolałem się upewnić. Dzięki za odpowiedz i chyba pasowało by zaktualizować te informacje w FAQu.

8. BA_PP187

Te informacje są nadal aktualne, ponieważ w dziale płatności masz możliwość zakupu tego pokładu.

9. larcz55[KP]

Tylko niedoprecyzowane "odrobinę" bo ja sobie kupie za perły i w takim razie mogę oczekiwać, że będę go miał na 3 miesiące bez premium. Bo nigdzie nie jest napisane, że to działa tylko jak się płaci kasą.

10. BA_PP187

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.