Poklad.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 义BANDITENSTADT义, 16 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 义BANDITENSTADT义

义BANDITENSTADT义 Okazjonalny autor

czesc mam takie pytanko i licze na w miare szybka pomoc lub odp na ten temat z gory dzieki... a teraz do rzeczy...
    Gdy wchodze w Stocznia-Skladnica i w zakladce patrze na poklady mam wszystkie od 1-10 ,dalej poklad mojo, poklad hebanowy, i poklad z kosci sloniowej.
    ale gdy wchodze w Stocznia-Moj statek-Osprzet i patrzac na poklady to sa od 1-10 dalej poklad Mojo( dalej ze zla data) i poklad z kosci sloniowej, wiec brakuje pokladu hebanowego to jakis blad czy co znowu??? wie ktos cos na ten temat moze ktos tez tak ma??? prosze o opinie...;)

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Z pokladem mojo napewno jest blad od dawna, a reszta pokladow to mam podobnie i mysle, ze to pozostalosc po nieumiejetnym wprowadzaniu zmian przez nasze kochane BP :p

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Ostatnio tam zaglądałem i miałem wszystkie pokłady:) to tylko problem z wyświetlaniem. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.