Pokłady elitarne

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *#*Jack*#*, 1 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *#*Jack*#*

*#*Jack*#* Forumowy żółtodziób

Witam, chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył o co z tymi pokładami chodzi (albo podał linka do odpowiedniego tematu bo nie mogę znaleźć). No więc mam 4 pokłady elitarne (kupione chyba z 2 lata temu) i 5 pokładów za złoto (też kupione chyba ze 2 lata temu) i chciałem sobie kupić kolejne pokłady elitarne (mam konto premium), ale nie wiem o co chodzi bo gdy wchodzę na plac targowy to mam 5 różnych pokładów(wszystkie się nazywają "Ulepszony pokład") o różnej cenie i różnych poziomach: 1 poziom, 3 poziom, 4 poziom, 5 poziom i 10 poziom, cena jest od ok. 15 tyś do 65 tyś pereł i nie wiem czym one się różnią, prócz ceny :D Do tego gdy kliknę na "Szczegóły" to przy pokładzie poziom 1 wyświetla mi się: Dodatkowy międzypokład (poziom 1) to pokład Premium wykonany z najlepszego drewna, który niezwykle wzmacnia Twój statek. Ponadto możesz umieścić na nim mnóstwo armat, amunicji i wiele innych rzeczy. Natomiast gdy kliknę na inne (czyli poziomy 3, 4, 5, 10): Dodatkowy międzypokład (poziom 10) to prawdziwy pokład Premium wykonany z najlepszego drewna, który niezwykle wzmacnia Twój statek. Ponadto możesz umieścić na nim mnóstwo armat, amunicji i wiele innych rzeczy. (różnią się te opisy tym co pogrubiłem).
    No więc chciałbym kupić sobie jeszcze 6 pokładów elitarnych i nie wiem czy da się je jeszcze wylicytować za złoto czy tylko kupić za perły (bo wydaje mi się że te co mi się wyświetlają są tylko na konto premium :()

Z góry dzięki za odpowiedź

2. kemoT

kemoT Książę forum

3. MOD_Wolf

MOD_Wolf Guest

Dokładnie, czy masz jeszcze jakieś pytania? Teraz po tej aktualizacji teoretycznie możesz w jednej godzinie wygrać wszystkie pokłady :)

4. Cisza w temacie. Myślę, że wszystko rozjaśnione. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.