Pokłady...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika †Zoter†, 30 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †Zoter†

†Zoter† Forumowy żółtodziób

Witam !!!!

Mam problem z pokładami których mam 6, chcę kupić kolejne lecz nie mogę ponieważ ani na aukcji ani nigdzie indziej nie mogę ich zakupić bo nic związanego z nimi mnie się nie wyświetla. Dzięki temu stoję w miejscu z pokładami. Dziękuję i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu...

2. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

ogolnie masz 6 hmm, a te 6 to moze perłowe a 4 zlote? jezeli tak to sprzedac te za zloto, a jezeli masz tylko 6 i nie widzisz kompletnie nic to nie wiem, albo blad na stronie albo pisz do supportu

3. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

ja mysle ze masz 6 i chcesz perlowy kupic odrazu ;) a teraz trzeba kupic zazloto i dopiero mozna go na perlowy wymienic :)

4. †Zoter†

chce kupic pokłady perlowe i wszystkie mam perlowe za zloto to mnie nie obchodza

5. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

chyba nie do końca rozumiem... piszesz że masz 6 pokładów a teraz że masz wszystkie perłowe. To jak w końcu? masz tylko 6 pokładów i te 6 perłowe czy 10 i 6 perłowych a 4 złote?

6. †Zoter†

mam 6 pokładow perłowych i chce dalej dokupywac lecz tez perłowe ... a moge tylko kupic za zloto

7. =Karkus-X=

bo najpierw musisz u handlarza kupić złote pokłady a potem możesz je ulepszyć za perły (chociaż dużo lepiej jest kupić na placu za kilka sztuk złota, pojawi ci się jak będziesz miał co ulepszać).

8. †Zoter†

a to mam rozumiec ze pierw mam kupic kolejny pokład za 3 800 000 mln hmm i potem moge go wymienic na perłowy na aukcij bo powinien mi sie pojawić tak ??

9. =Karkus-X=

dokładnie i z każdym pokładem u handlarza cena wzrasta, ale przy takiej możliwości że możesz wylicytować na placu za grosze to i tak niewiele cie będzie kosztować :D

10. †Zoter†

to teraz rozumiem :) dziekuje wam bardzo za pomoc dawno nie grałem wiec nie wiem co i jak to wszystko działa

11. =Karkus-X=

proszę bardzo :cool:

12. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Myślę, że wszystko w temacie jasne. Pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.