Pokłady

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Witam jak wiemy pokład Hebenowy jak i Słoniowy nie jest możliwy do zdobycia w grze jedynie przez dział płatności.. pokłady te to podstawa moim zdaniem w grze bo bez nich to ciężko jest walczyć z kimś kto posiada 20 armat więcej na statku :( lecz jak widzimy BP chyba coraz więcej rzeczy daje do zdobycia w grze poprzez poświecenie czasu... tak wiec czemu by nie dać pokładów do kupienia za perły czy tez w jakikolwiek sposób za walutę gry dusze , perły itp itd .. wiem ze niektórym osobą ten pomysł się nie spodoba by dać je za darmo skoro ktoś za to płacił.. ale dajcie innym szanse na zdobycie czego co wy posiadacie nie wiem czy wiecie ale sporo rzeczy które ludzie kupowali i dawali dość sporą sume pieniędzy to teraz można zdobywać za darmo np: majtek 5 , premka , armaty voodoo , miotacze , pergaminy i wiele innych rzeczy w tym nawet statki w których czasami są bardzo dobre kamyki a nawet specjalne...

tak wiec co wy myślicie o tym by dać pokłady do zdobycia w grze ?

BlackPearl§ i Cezary.1992 lubią to.
  2. SmialY***

SmialY*** Okazjonalny autor

dobry pomysł ;))

3. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

Pomysł ok ale na pewno nie za perły bo bp oszaleje. Ze skrzynki na 3-4 dni było by ok. Coś w stylu wspomnianego majtka czy też kadłuba z koziołka.

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Hmm owszem pomysł jest dobry, jednak szczerze wątpię w to że wejdzie takowy w życie :p Faktycznie pokład z skrzynek na jakiś tam czas np. 7 dni jak najbardziej tylko bardziej liczyłbym że w przypadku hebana trafienie go na 7 dni nie działało by tak że posiadałoby go się do końca premium tak jak to teraz działa, lecz na te 7 dni, takie coś by mogło jak najbardziej przejść, albo chociaż ta sama zasada z pokładem słoniowym, na okres 7 dni albo rzadko na 14 dni.

BlackPearl§ lubi to.
  5. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

hmm a czemu by na czasowo ? przecie sam majtek chyba kosztuje 120 złoty a można go zdobyć zupełnie za darmo tak długo jak mamy premke a bez niego tez ciężko się gra:) tak jak mówiłem wyżej te pokłady to podstawa w grze ja nawet mogę dać po milion pereł jak nie więcej za jeden pokład by w koncu je zdobyć w jakikolwiek sposób

6. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

BP jest za "biedne". Nie ma szans żeby dali pokłady na długo a co mówić na stałe. Pewnie nawet nie wysłuchają nas i nie dadzą choćby na 1 dzień. Pokłady i premium to jedyny stały zarobek bp jak na razie, nie liczę tych akcji eventowych i kulek z płatności.

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tylko że majtek był na początku w kodzie dla wszystkim graczy za jakiś tam błąd który z nim występował, dlatego dali go do skrzynek na czas premki bo i tak większość go już posiadała, a pokłady w sumie też większość ludzi je posiada, słabsze konta może nie ale jednak wątpię że dali by te pokłady do skrzynek na zasadzie majtka V, może heban jeszcze tak, ale słoniowy wątpię, tak czy siak, pomysł dobry ale raczej nie wejdzie do gry :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.