-POLISH-PRUQEL-

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Trojan, 10 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trojan

Trojan Forumowy żółtodziób

Proszę o kontakt, kontakt do Takutakeuchi.

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Jeśli ten temat służy do rekrutacji myślę że warto by było podać chociaż serwer na którym bractwo się znajduje ;)

3. mirocz1

mirocz1 Forumowy żółtodziób

:), to nie moje bractwo, szukam kontaktu z Nimi z Madziakiem1 z S*Z, może nie fortunnie umieściłem temat, jeżeli tak to sory. Piszę z konta lepszej Połówki :) Trojan

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Nic się nie dzieje, temat już przeniosłem - ten dział wydaje mi się nieco bardziej odpowiedni :)
    Wcześniejszy służy bezpośrednio do rekrutacji dla bractw ;)
    Osobiście polecałbym spróbować skontaktować się z tym graczem ( jeśli jest aktywny a jeśli nie to zawsze jest szansa że trafisz na kogoś kto ma do niego kontakt ) poprzez czat bądź to TS - sądzę że to najszybciej przyniesie oczekiwany skutek ;)

5. Trojan

Trojan Forumowy żółtodziób

Dzięki bardzo, a tak jeżeli mogę prosić o pomoc w tym temacie będę wdzięczny. W latach 2008 byłem CM, jeżeli pamiętam to CM Miras ale nie jestem pewien. Założyłem Sztorm Zagłady i szukam kontaktu, być może uda się w pełni wrócić na wodę. Od tamtego czasu dożo się zmieniło. Co do Madziaka to podobno ma bana na czacie, więc tu będzie ciężko, zobaczymy. Pozdrawiam

.BlackSabbath. lubi to.
  6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak aktywności - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.