Pomoc Techniczna

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™, 6 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Witam, ponad miesiąc temu po wprowadzeniu nowego kotła zgłosiłem problem z mojo na moim koncie tzn jakiś cudem wyszło, ze mam ponad 10 tys na minus. Od miesiąca Pomoc technicza odpisuję, " Proszę cierpliwe czekać bla bla bla .. " mógłby jakiś BA się wypowiedzieć? ciężko naprawić błąd? nawet pisałem, żebyście już perły wzięli a mojo na 0 to nie ....

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Twój problem jest dość nietypowy. Jednakże nikt o Tobie nie zapomniał. Pomoc i odpowiedź otrzymasz poprzez support.

3. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

Kiedy? za 2-3 mc? nie lubię bonów zbierać ale widzę, że nie ma innego wyjścia ..

4. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Nie lubisz a 10 tys nazbierales o_O ciekaweo_O
    Ja też nie przepadam to wrzucam jak mi się nazbiera setka;)

5. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

Nie nazbierałem, przed wprowadzeniem kociołka a procie wrzuciałem perły na pergi, a po wprowadzeniu kotła tyle ile pereł wrzuciłem tyle mi mojo na - dało ..

6. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Przykro mi, Twoja spawa została przekazana do odpowiednich osób. Nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić, a tym bardziej tutaj na forum.

7. kartofel12

kartofel12 Forumowy żółtodziób

Trzeba było nie kombinować ze starym kotłem. I dobrze ci,że masz na minus i na minus będziesz miał, ponieważ okradałeś BP. Sam się chwaliłeś ,że wrzucałeś do kotła perły a nie zabierało ci pereł, więc teraz nie płacz.

8. kartofel12

kartofel12 Forumowy żółtodziób

Wrzucał perły, ale mu ich nie zabierało, więc teraz mu to wszystko zsumowali i prawidłowo dopisali na minus mojo. Szkoda,że nie zabrali pereł.

9. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Jeśli nie mamy dowodów, nie możemy tak pisać ;)
    Proszę kontynuować sprawę w PT. wątek zamykam
    Przepraszamy za utrudnienia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.