pomoc w kasztelach

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika H_I_G_I_E_N_I_S_T_A, 13 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. H_I_G_I_E_N_I_S_T_A

H_I_G_I_E_N_I_S_T_A Czeladnik forum

Witam wróciłem po 4 letniej przerwie mam full armatki 60 funtowek , 80 admiralskich . Moja salwa z pustaka to około 4800-4900 . W jakie kasztele inwestować i w co perły? Kasztele mam rampa dla kul 6/8 pokład działowy 3/8 sekstant 3/8 . Jakie kasztele mam rozbudowywać aby salwa była zupełnie większa? Czy rozbudowywać floty czy co? Prosze o porady .

2. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

rampa na 8 prochownica 8 i sekstans 8

3. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

nie oplaca sie na 8 bo to za drogo dokoncz se tylko na 7 i narazie starczy potem jeszcze opacncerzenie statku :D

4. **Jasiek**

**Jasiek** Czeladnik forum

Jako że miałem takie same pytanie na początku roku, opowiem Ci co ja zrobiłem.
    Mianowicie wszystkiego po trochu, talenty, kasztele i sloty na armaty (musisz obliczyć czy koszt kasztele który da Ci 1% salwy i kosztuje +-300k pereł opłaca się bardziej niż 20 slotów na armaty to samo talenty) jako że mamy obniżkę kaszteli najwięcej wydalbym na to jo następne pewnie będą za dwa miesiące. Później priorytet to sloty na armaty (nawet jeśli jeden kosztuje 20k pereł da Ci więcej niż jeden punkt talentu) no i oczywiście trzeba zainwestować w kamienie

5. H_I_G_I_E_N_I_S_T_A

H_I_G_I_E_N_I_S_T_A Czeladnik forum

Dobra a kamienie tylko za gotówkę można kupić? I gdzie można sloty na armaty kupić?

6. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Kamienie można zdobyć w grze. Najczęściej z sakw lub kupując designy na eventach.

Sloty możesz kupić w oknie gry tam gdzie wybierasz armaty po prawej stronie Więcej informacji.

7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.